Ozzy_diamond Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Niedawno kupiłem tą kartę i podłączylem kablem: s-video(10m) - svideo-euro(przejściówka) do telewizora. Ale obraz jest zniekształcony (w telewizorze ofkorz :lol: )- przebiega przez niego pas :( Najlepiej działa na pal-g i pal-b, ale nie wiem jaki powinien być. (I jeszcze jedno pytanko - jakie ta karta ma pamiątki, pisze Hynix i na końcu jest - 36 więc chyba 3,6ns :?: , jak Wam się to kręci, u mnie standardowe zegary to 250-513) I jeszcze :oops: jakie najlepsze stery do tej karty, mam teraz standardowe od MSI, fajne - zintegrowany podkręcacz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 nie wiem, czy dlugosc kabla nie ma tu znaczenia. i byc moze jego jakosc. moze to nie wina karty, moze cos po drodze zakloca sygnal. w koncu to 10m. msi sie zajebiscie kreca. duzo bylo o tym pisane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 mnie kreciła sie na 320/610 co do obrazu-ja kombinowałem z 4 róznymi kablami i koncówkami miałem tez 10m s-v euro -to był koszmar-bardzo chyba słabe są te kable najlepszy obraz był na dołaczonym s-video Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 aha dentki najwydajniejsze to oczywiscie te ostatnie 40,72 , 41,09 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 a masz TVTool'a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 stery mam na niej 42.01 i DX 9.0 zainstaluj tak aby nie stracić zakładek MSI - ważne. ładnie się kręcą atunerem kabel najlepszy s-video. ale te 10m to przegięcie - zakłocenia i wzrost oporu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Wyjmij kabel antenowy z TV i sprawdz ponownie, u mnie to stanowilo problem i obraz byl ostro znieksztalcony. Poza tym smiga na kablu ok 25 metrow :) obraz gitara.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...