andree82 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 klaniam sie nisko. mam bardzo irytujacy problem... gdy wlaczam eMule to caly czas wyskakuje mi powiadomienie z nortona o odblokowaniu... norton widzi Muła jako robaka, ja caly czas daje "permit" a on co chwile wyskakuje mi z tym samym... co zrobic by sie tego komunikatu pozbyc??? pomozcie. PS. byle by to nie byla zmiana programu.... z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 wywalic nortona i zainstalowac cos bardziej sensownego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invisible Man Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Musisz w firewallu pogrzebać i dodać eMule do programów odblokowanych, lub jak kolega wyrzej wspomniał o wymianie na inny anty. Osobiście oceniam Nortona nisko. Na twoim miejscu zaproponował bym tobie Mks-Vir 2006 albo cos prostszego np. Avast. Bo nie ma sensu zabezpieczać się. Najlepszym zabezpieczeniem jest płyta CD lub DVD. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...