Komak Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Witam. Utworzyłem sobie dwa wirtualne napędy w Daemon Tools. Niestety daemon padł z nieznanych mi przyczyn. Wyskakiwało coś o sterownikach SCSI. odinstalowałem daemona. Teraz chciałbym usunąć stare wirtualne napędy ale nie da się. Próbowałem menedżera urządzeń ale po restarcie kompa znów te cholerne wirtualne napędy wracają. Odinstalowywałem równierz te stery SCSI ale tez nie pomogło, one po restarcie tez wracają. Macie jakiś pomysł, sposób to poradźcie... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) to najprostrze: ponowna instalka Daemona nie idzie? Alcohol 120% trial Edytowane 14 Marca 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komak Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Może jeszcze jakieś pomysły. Żadne instalacje kolejnych daemonów i alkoholi nie pomagają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...