Sweeper Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Czy ma ktos pojecia jak zaprogramowac jakos pilota do x-fi, niby on steruje tym media center czy jak to sie tam nazywa, ale zalezaloby mi na tym zeby w winampie albo w jakims playerze dawac nastepnym film, piosenke itp... jedyne co dziala to przewijanie z tego pilota :( jakis idea? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Marcel do spraw technicznych Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Czy ma ktos pojecia jak zaprogramowac jakos pilota do x-fi, niby on steruje tym media center czy jak to sie tam nazywa, ale zalezaloby mi na tym zeby w winampie albo w jakims playerze dawac nastepnym film, piosenke itp... jedyne co dziala to przewijanie z tego pilota :( jakis idea? mam tu link to winampowej wtyczki: http://members.aon.at/anhoferj/irctrl/irctrl13.exe Nie pytaj mnie jak to działa, winampa nie używam :D Teraz mam media source, wcale nie jest złe, i pilot działa normalnie, wcześniej grałem wszystko w foobarze, ale nie wiem jak zrobić żeby działał z pilotem od X-Fi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...