swistak40 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Wiem, wiem, że zaraz powiecie co to za kitowską kartę mam, ale planuję zmianę komputera na jakiś bajerancki. Uruchamiam sobie Medal of Honor i kit. Najpierw idzie dobrze a później błąd o treśći:GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem. I klapa! Dodam jeszcze, że kiedyś się uruchamiało bez problemu. O co chodzi? Kiedyś działało a teraz nie? :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 wnioskuje, ze brak Ci jakis bibliotek open gl. Moze sprobuj postawic stery na nowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak40 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Dalej kit. Już się uruchamia normalnie, daję na nową grę i zamyka się gra i pokazuje okienko, czy chcę wysłać informację o błędzie do Microsoftu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 a może to wina medala?? zainstaluj jeszcze raz, i może przeinstaluj directa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak40 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Nic nie daje, kompletna załamka. Nic już wogóle nie chodzi, nawet inne gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Walnij jej moda na quadro, może zadziała ;] BTW Jeżeli masz pirata to sie nie dziw <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) Walnij jej moda na quadro, może zadziała ;] BTW Jeżeli masz pirata to sie nie dziw <_< lol a co ma pirat do bibliotek open gl, nie nagraly sie? a wczesniej dzialaly? Przeinstaluj stery i pojsc powinno bez gadania. Jak nie, to format windy + na nowo stery i nie ma bata jezeli chodzilo zeby nie poszlo tym razem. Edytowane 16 Marca 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...