Gość Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Skoro już jesteśmy przy kuchennych obudowach: http://www.mini-itx.com/projects/toasterpc/ Uwaga! podpowiedź dla zxc: funkcjonalność tostera jest usunięta dzięki temu cpu się nie przegrzeje :wink:. Idę do kuchni bo zgłodniałem, a poza tym mam tam 2 stare miksery, sokowirówkę, gofrownicę i pare innych ciekawych rzeczy, które aż się proszą 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Fajne to ale niepraktyczne. Ale fajnie sie błyszczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Fajne to ale niepraktyczne. Ale fajnie sie błyszczy :)jak nie praktyczne robisz se sniadanie i korzystasz z kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Fajne :D Mnie się podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Fajne :D Aż się zrobiłem glodny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Wypasik. Gdzies to juz widzialem wczesniej ale i tak jest wypas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Tutaj podobny mod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 mikro mobo od shuttla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 kochani :P ..czas na tosty i snadwiche... ;] pomysl przedni ;] o tosterze slysze pierwszy raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Pomysl: fajny ;) Wykonanie: wzorowe Wysilek: napewno ogromny Wyglad: mi sie nie podoba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 suuper 8O bardzo mi sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Mniam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 hehe ale zajefajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 wszyscy dążą do tego żeby bylo jak najzimniej w obudowie a oni wkladaja kompa do tostera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Z tego co pamietam (gdzieś już widziałem ten mod) CDROM wysuwa się w miejscu gdzie kiedyś "wyjeżdzały tosty" :D :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Z tego co pamietam (gdzieś już widziałem ten mod) CDROM wysuwa się w miejscu gdzie kiedyś "wyjeżdzały tosty" :D :lol: :lol:do tego przydalaby sie taka nagrywara bez klapki tylko z otworem na plytki (pionier robil kiedys takie cedeki) , i cieple plytki by wyskakiwaly jak tosty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Jeszcze takie sa boj kolega dvd taka ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...