Krzys_op Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Witam Mam problem z instalacja sprzetu,zaczelo sie od drukarki ktora chcialem zainstalowac ale system jej nie wykrywal. (aparat i myszka na usb) bez problemu.drukarka instalowala sie na innym kompie wiec tez nie bylo problemu z nia. Postanowilem przeinstalowac usb i po odinstalowaniu komp wogole nie chce ich wykryc wyswietla komunikat Wystapil bład podczas instalowania tego sprzetu. Kontroler uniwersalnej magistralii szeregowej USB Wystapil blad podczas instalacji urządzenia: W pliku instalacyjnym sterownika brakuje wymaganego wpisu.Powoodem może być to że plik INF został napisany dla systemu Windows 95 lub nowszego. Skontaktuj sie z dostawcą. Ja mam XPpro SP2 O co chodzi w tym chodzi? wczesniej nie mialem czegos takiego Teraz ani aparatu ani myszki ani drukarki. JAk zainstalowac te USB? Dodam ze podczas uaktualniania przez internet nastapil błąd sprawdzania autentyczności systemu Windows. CZy to moze miec jakis wplyw na isntalacje USB? Prosze o odpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...