MrStachu Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) Ma karte graficzną WinFast PX6600GT TDH 128MB GDDR3 PCI-Express Chciałem wgrać do niej nowy bios, znalazłem, że na karcie siedzi 5.43.02.36.00, na stronie Leadtek'a znalazłem bios w wersji 5.43.02.69.68 http://www.leadtek.com.tw/eng/support/down...6600%20GT%20TDH Odpaliłem system z dyskietki startowej odpalam nvflash (wersja 5.31) i dostaje komunikat PCI subsystem ID mismatch - można to ominąć ale nie wiem czy jest to bezpieczne dla grafy (zrobiłem sobie backup oryginalnego na wszelki wypadek) ale czy da mi to coś jeśli grafa po flashowaniu nie wstanie :/ Prosze o radzę wgrywać czy nie - wyglada na to że bios jest ok i do dobrego modelu ale ten komunikat trochę mnie zdezorientował. Edytowane 14 Marca 2006 przez MrStachu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrStachu Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Dostałem od Leadtek'a poprawny bios - wgrałem WinFox'em i działa Link do Biosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 dwa duże tematy o 6600 to musiałeś założyć nowy, kiedy wy sie nauczycie szukać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...