mumin027 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Witam. Mam prośbę do osób którym udało się skorzystać tej promocji mając już net24 np 128/256.Na stronie netii w warunkach promocji jest napisane, że mogą skorzystać z tej promocji tylko nowi użytkownicy net24.Wiem z innych źródeł, że niektórym osobom udało się podpisać aneks do umowy jaką juz zawarli wcześniej i skorzystać z tej promocji i tu właśnie mam prośbę do tych ludzi żeby opisali jak tego dokonali :).Ja mając juz net24 256 próbowałem juz 2 razy bez powodzenia :( Pozdrawiam i dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Zadzwoń na jakąś infolinię i się zapytaj czy jest taka możliwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FBI_Martin Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 ja mam 128/64 i tak samo niemogę zwiększyć...a moj sasiad ma 640 za 67zl bo dooiero niedawno założył neta. W dziesiejszych czasach 128 za taką cenę to jest kpina, chello 1mb jest już za 85zł ale te limity i niektóre zablokowane porty odstraszają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...