Gliko Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Witam Mam dziwny problem, ponieważ kiedy ściągam różne pliki z internetu za pomocą IE to mi prawie zawsze przerywa ściąganie, kiedyś było jeszcze dziwniej bo działo się to zawsze po ściągnięciu 34mb. problem ten nie dotyczy tylko mnei lecz również kolegów z sieci. Najbardziej jest to dokuczliwe kiedy ściągam pliki z rapidshare, ponieważ żaden wspomagacz którego używam nie może sobie z nim poradzić. Zaś kiedy używam programu grabber, który jest przeznaczony właśnie do ściągania z rapidshare plik się przestaje się ściągać po 34mb. Czy ktoś wie w czym może tkwić problem?, czy jest jakaś nakładka na ie zapobiegająca takim przerywaniom Z góry dziękuje Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudijack Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Witam Mam dziwny problem, ponieważ kiedy ściągam różne pliki z internetu za pomocą IE to mi prawie zawsze przerywa ściąganie, kiedyś było jeszcze dziwniej bo działo się to zawsze po ściągnięciu 34mb. problem ten nie dotyczy tylko mnei lecz również kolegów z sieci. Najbardziej jest to dokuczliwe kiedy ściągam pliki z rapidshare, ponieważ żaden wspomagacz którego używam nie może sobie z nim poradzić. Zaś kiedy używam programu grabber, który jest przeznaczony właśnie do ściągania z rapidshare plik się przestaje się ściągać po 34mb. Czy ktoś wie w czym może tkwić problem?, czy jest jakaś nakładka na ie zapobiegająca takim przerywaniom Z góry dziękuje Pozdrawiam Spróbuj Operą lub Mozilla i daj znac czy jest tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliko Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 W oby dwóch przypadkach to samo :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Moze net przerywa co jakis czas. Jezeli inni maja to samo co ty wiec to wina sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 idz do admina sieci zglosic problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...