smagal Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Mam parę filmów w formacie rmvb i słyszałem że żeby to otworzyć potrzebuję real playera ale tylko żeby był zainstalowany... potem w każdym programie mogę odtwarzać te pliki. Zainstalowałem reala ale tylko w nim mogę to otwierać i jest wielka lipa bo napisów nie można w tym otwierać... No więc co mam zrobić żeby rmvb odtwarzać w normalnych playerach ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Jakie to są te normalne playery? Zainstaluj Windows Media Classic i skojarz pliki rmvb z tym programem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 real alternative... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Dolacze sie z szybkim pytaniem [; Film rmvb jestodtwarzany a wbudowany w codec-pack CCCP DirectVobSub nie odczytuje napisow... Wroc. VobSub odczytuje napisy lekko odmiennia :arrow: 2 skosne zielone pasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Półśrodek: odczytywać napisy przez ffdshow? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phl22 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Ja do ogladania RM i RMVB używam Subedit(a).Nie ma problemu z napisami. Pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 real alternative... dokladnie.. i filmy w kazdym playerze dzialaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smagal Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 OK zainstalowałem real alternative i już wszystko jest wporzo :D teraz mogę rmvb oglądać z mojego skromniutkiego BEST Playerka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...