Th Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Moglibyście mi polecić jakiś program do testowanie twardziela.Z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pps Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zależy co chcesz testować. Wydajność, czy sprawność (w sensie bad sektorów). To pierwsze - np. HD Tach, drugie - zwykły scandisk wystarczy, ale lepsze są programy narzędziowe, które można ściągnąć ze strony producenta danego twardziela. Sam mam programik IBMa i jestem z niego zadowolony. Pozdrówka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Dzięki bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Link do hdtach'a: ftp://ftp.org.kemsu.ru/pub/Software/Windo...h/HDTach261.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 a do mojego dysku (barracuda) programik ktory wszystkie bledy wykryje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 błendy to scandiskiem przeciez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Czy to grożne kiedy przy robieniu testu dick doktorem wykrywa mi "lost clusters" /?? miałem tak już ze 3 razy :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pps Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Cytat Czy to grożne kiedy przy robieniu testu dick doktorem wykrywa mi "lost clusters" /?? miałem tak już ze 3 razy :roll: Trochę źle, a trochę nie ;) To błędy logiczne wynikające np. z resetowania kompa bez poprawnego zamknięcia Windozy (albo zwisu :twisted: ). Zwykle to nic groźnego, bo zagubione klastry dotyczą otwartych w tym czasie dokumentów lub plików tymczasowych. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...