Wierzba25 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Mam mały problem. Bestplayer nie chce mi działać pod Windows XP. Pisze, że nie jest kompatybilny. W windowsie przestawianie kompatybilności nic nie daje. A wiem, że jakoś to można zrobić bo u kumpla działa (coś zainstalował, ale nie wie co :). pomóżcie :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 U mnie działa bez robienia czegokolwiek specjalnego - dziwne :? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Bestplayer (mowie o wesji 1.0) gra i trąbi na XP, może masz zkipczoną wersje zciagnij na nowo, a tak wogole najprzyjazdniejszy player kiedy bedzie nowa wersja ?????? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 U mnie działa bez problemu i pod ME i pod XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...