ma1y Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 przecież pisałem wyżej , bierz 7600gt będziesz zadowolony , ale nie widziałem testów jak 7600gt zachowuje na nfs mw , na gsie można grać 1280*1024 przy taktach 500/1200sugerujesz ze w niektorych grach z niektorymi opcjami, efektami moze być gorzej niz na GSie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Jest to raczej wątpliwe, narazie wszystkie testy wykazały, że standartowy 7600gt radził sobie w grach lepiej niż zwykły gs. Pożyjemy zobaczymy ;) @sideband: faktycznie teraz zauważyłem jakiego masz procka :D Najbardziej zadziwia mnie fakt jak ten seasonic 300W daje sobie z takim sprzętem rade :) (chyba dlatego lecisz na tym procku 1,17v?) Z ciekawości jeszcze poofftopuje i spytam jak on trzyma napięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 seasonic jakoś sobie radzi z gs-em bez vmodów i średnio kręconym prockiem , zasilacz jest starszej daty , więc ma silną linie 5v(dwie diody schotkiego 30A połączone równolegle- dla kogoś co ma jakieś pojęcie to wszystko wyjaśnia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...