M79 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 moze ktos zmieni artykul water coolning w faq? obecny to IMHO to KOMPROMITACJA, gosc ma chyba dyslekcje, pomylil mu sie ostry nawias z kropka i pisze nie na temat, jakies akwarystyczne perypetie prawdopodobnie z zestawem cpc. Zero profesjonalizmu -zrobcie z tym cos! (moderatorzy i czlonkowie grupy faq) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 ja tam widze tylko o zalanczaniu pompki automatycznie po wlaczeniu kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 ja tam widze tylko o zalanczaniu pompki automatycznie po wlaczeniu kompa "Opis" WaterCoolingu zostal wyciety z przyczyn wzglednych. W najblizszym czasie zostanie astapiony czym bardziej pomocnym (mam nadzieje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...