Skocz do zawartości
Corso

Forum

Rekomendowane odpowiedzi

koniec tej kłutni...wiem że masz 15 lat ;] ogranicz sie z raportami i z tym obrażaniem bo coraz więcej osób jest na ciebie wnerwiona...

Ja nie jestem wnerwiony na Grzecha a to dlatego ze mi podpowiedział ze mam bład w sigu.i nie leciał od razu do

modera.Ogolnie nie mam nic przeciwko niemu.

Bardziej przyczepił bym sie do ogłoszeń moderów w dziale sprzedam/kupie które potrafia wisiec i 3 miesiace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardziej przyczepił bym sie do ogłoszeń moderów w dziale sprzedam/kupie które potrafia wisiec i 3 miesiace

A jezeli widzisz takie ogłoszenie, które jest juz nieaktualne, a nadal wisi to nie mozesz po prostu przypomniec o nim moderowi przez pw?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

........

Było to poruszane tysiąc i jeden raz. Jest to jedna z nielicznych gratyfikacji za fakt bycia moderem. Drugą jest prawo do posiadania konta pocztowego na Tweak'u. I to juz koniec. Czy to tak dużo?

Tak jest i tak będzie. Nie ma o co kruszyć kopii.

BTW, mi to do szczęścia potrzebne nie jest, bo nie handluję, ale zabieram głos, aby było jasne i aby nie było niepotrzebnej dyskusji o tej "wielkiej niesprawiedliwości".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sikor Sgj nie oto chodzi ze sie "przyczepiłem" oczywiscie wysłałem stosowna Pm-ke do odpowiedniej osoby ale wiem z własnego doświadczenia ze najtrudniej pilnować siebie....

Wiec pilnujmy się nawzajem i bedzie porządek :D ok ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taa taki porządek jak na pclabie to dziękuje :lol2: A co do sprawy Grzecha_1990, to dajcie sobie spokój ludzie, bo co da zakładanie tematów itp, jezeli moderacja uzna ze nalezy mu się ban, to się od niego nie uchroni, to MODERATORZY są od tego aby osądzać. Nie to żebym bronił, ale staram się myśleć racjonalnie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tych sig-ów to i ja się wypowiem, mimo iż kiedyś sam podnosiłem lament w jednym z tematów dot. tego zagadnienia, to w chwili obecnej kwestia ta doszła do poziomu absurdu, kurna te 10 linijek to wystarczająco dużo miejsca, ja mam wykorzystałem wszystkie, ale gdyby było 5 też bym się zmieścił, pozatym kogo na forum obchodzi jakie ktoś ma tapety w domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie byloby, gdyby obok przycisków wyboru strony pojawił sie przycisk, aby nie 'stronicowało' tematu, tylko wyswietlalo go w calosci na jednej stronie. Mysle, ze troszke ulatwiloby to przegladanie dlugich wątków.

Ide spac, bo pisze chyba bez ladu i skladu ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie byloby, gdyby obok przycisków wyboru strony pojawił sie przycisk, aby nie 'stronicowało' tematu, tylko wyswietlalo go w calosci na jednej stronie. Mysle, ze troszke ulatwiloby to przegladanie dlugich wątków.

niezly pomysl

Ide spac, bo pisze chyba bez ladu i skladu ;]

jak zawsze ;]

Edytowane przez Niemiec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przestaw sobie na wyswietlanie 100 postow na strone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najwięcej użytkowników online (2 093) było Dzisiaj, 11:49

Ktos ostatnio przebakiwal ze 1093 to jest sporo userow :]]]

EDIT: Marco odpowiesz mi na moje PW do ciebie ?

Edytowane przez Buu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OCB z takim czasem Screen 45 minut różnicy w czasie który był a w czasie który rzekomo był pisany post <_< Czyżby Forum juz pokazywało posty które będą pisane w przyszłości :mellow: :lol2:

EDIT: THX, Niemiec

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Chciał bym pochwalić prace moderatorów, chodzi o tematy kart graficznych (narazie takie widziałem), tematy zostają zamykane i są otwierane nowe, zapobiega to robieniu sie większego, że tak powiem syfu. Brawo!! B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo bezsens z dzieleniem tych tematow na czesci... pierwszy o 9550 zamkneliscie jak mial 263 strony, drugi zamknelisce jak mial 190 stron, 3 zakmniecie jak bedzie mial 100 i tak dalej 50, 30, 20, 10... ? O 9600xt dobil do niecalych 100stron i juz closed. Chyba letwiej szukac info w jednym temacie niz w trzech, jest wyszukiwarka, ktora sie idealnie sprawuje. Wole miec wszystkie informacje w jednym miejscu niz w trzech, dlatego uwazam to za zla decyzje. Pytania i tak ciagle sie beda powtarzac, bo poczatkujacym nie przyjdzie do glowy wertowanie tematow archiwalnych.

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo bezsens z dzieleniem tych tematow na czesci... pierwszy o 9550 zamkneliscie jak mial 263 strony, drugi zamknelisce jak mial 190 stron, 3 zakmniecie jak bedzie mial 100 i tak dalej 50, 30, 20, 10... ? O 9600xt dobil do niecalych 100stron i juz closed. Chyba letwiej szukac info w jednym temacie niz w trzech, jest wyszukiwarka, ktora sie idealnie sprawuje. Wole miec wszystkie informacje w jednym miejscu niz w trzech, dlatego uwazam to za zla decyzje. Pytania i tak ciagle sie beda powtarzac, bo poczatkujacym nie przyjdzie do glowy wertowanie tematow archiwalnych.

Widzisz widocznie jestes wyjatkiem..

Bo wiekszosc spoleczenstwa narzeka ze takie olbrzymie tematy sa zle itp.

Osobiscie uwazam ze tematu ktora maja ponad setke to juz przesada..

Natomiast jezeli chodzi o Twoj problem z szukaniem - jezeli bedzie komus zalezalo na informacji to sobie ja znajdzie nawet w cz.5 danego tematu..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misiek175 mozesz nie zasniecac forum takimi postami ??

jak cos zorganizujesz to chetnie na zimowy zlot pojedziemy :D

klamot dobra propozycja mam nadzieje ze wypali tylko male pytanie czy dalej w pizzeri allegro daja przemoczona pizze z papryczkami chilli (czytaj dalej maja ochydne jedzenie) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi