klamot Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Owszem, Mrowka jest w tym samym miejscu a z ciekawostek to chyba uda mi się odpalić w Dziwnowie Hot Spota (chyba tak się to pisze) do sezonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Jakby co ja się piszę, bo przyjedzie sprawdzona gwardia. BTW W Dziwnowie mi najlepiej wchodziło ;) Koniec lipca lub sierpinia jest najlepszym terminem, bo można to skoordynować razem ze zlotem w Gdańsku u Samhaina. Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez BENITO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Moze trzeba zmienic temat na Pure PC, Popularność forum i rekordy oglądalności? :?: :D 486 Użytkowników aktywnych przez ostatnie 15 minut, nie jest zle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A tak wygląda teraz nowe logo Tweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A tak wygląda teraz nowe logo Tweak hehe a kto jest autorem? ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A tak wygląda teraz nowe logo Tweak Jakie tam nowe :wink: Z ostatniego zlotu juz mam taka koszulke... I wlasnie widac jak PL jest zainteresowany serwisem . Juz wtedy bylo nowe logo a dopiero po padzie tweaka je wprowadzil do obiegu... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Acha, nie wiedziałem że to stare logo. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Witam wszystkich serdecznie, dawno nie gościłem na forum ale po taaaakich zmianach mam propozycję. A może ponownie Zlot w Dziwnowie? Były dwa i było OK, więc czemu nie. Pozdrowionka - Janusz Ja bym wolal jednak chociaz troszke blizej Wrocka ale to tylko takie moje gadanie. ;) Jak pieniadze i czas pozwola ja sie na to pisze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 w dziwnowie bylo wypasnie choc i dla lokalizacji w puszczy nie moge nic zarzucic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Bo miałeś bliżej cfaniaku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Bo miałeś bliżej cfaniaku ;) no tak [; jechalem tylko 7h zamiast 11. faktycznie blizej :P a finansowo transport wyszedl tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 To spójrz ile ja bym musiał z Wałbrzycha jechać. A jednak te 4 godziny to już coś. Mozna się wyspać nawet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 nie wiem czy już to zauważyliście ale w miejscu gdzie było logo, po naciśnięciu napisu "forums logo" przenoszeni zostajemy na stronę www.tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 A ja sie zastanawiam co tam Panowie ustalili bo na adresie tweak.pl wisi siakies oswiadczenie, ze serwis wroci ble ble ble... a tu widze jakies konkursy itd. jak to jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Niestety nic nie ustaliliśmy, Lisek obiecał że odezwie się we wtorek ten co był. Od tamtego czasu mimo moich i Marka i Rafała prób kontaktu nie odezwał się. Pewnie znów jest 'zapracowany'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Niestety nic nie ustaliliśmy, Lisek obiecał że odezwie się we wtorek ten co był. Od tamtego czasu mimo moich i Marka i Rafała prób kontaktu nie odezwał się. Pewnie znów jest 'zapracowany'.Jak dla mnie sprawa wygląda tak, znowu Marco i Paranoik są (dla dobra forum) zmuszeni działać bez wiedzy Liska, bo ten (to już tradycja) nie łaskaw się odezwać. Takie life. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) ojoj coraz gorzej... Edytowane 2 Maja 2006 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 I tym postem zagwarantowales sobie bana na forum.tweak.pl ;] L pozbedzie sie moderacji i niewygodnych userów.. to jest pewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) szkoda ze wszystko tak sie potoczyło :sad: Edytowane 2 Maja 2006 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 I tym postem zagwarantowales sobie bana na forum.tweak.pl ;] L pozbedzie sie moderacji i niewygodnych userów.. to jest pewne. To kto tam będzie siedział? Dzieci z komunijnej neo co nie mają jeszcze własnego zdania? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 najwyraźniej....jak to ujął pewien znajomy moderator "Łosie zawsze się znajdą..." BTW Niedługo dostaniemy nowy profesjonalny portal i nazwę, wszystko idzie ku lepszemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...