gulises Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 MAm gigabyte`a Ga-7vax i 0.13 atholna 1700+(Aiuga) Daje napiecie lekko ponad 1.8 na proca i 2,7 na pamiatki 333 seitec. Proc daje sie wykrecic na 1.9 czli 2.4 + i... : -Gdy daje w windzie uruchomic ponownie to komputer jest martwy. -Gdy zamkne winde i uruchomie ponownie jest OK . -przechodzi 3dmarka 2001 bez zwiechy. =od 170 do 195 niewazne jak wysoko dam to nieuruchamia sie ponownie. Dostaje juz ku*** dauna.MOze to zasiłka ? jest megabajta 300. MOze 350 by pomogla , dziwna sprawa. Bios uaktulanilem bo F9. !!!HELp!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Może to zasiłka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Heh, mam podobny problem... I u mnie to raczej nie zasiłka, bo podłączyłem drugą i do niej podczepiłem CD, HDD, wentylatory. I to samo. I nie chce się podnosić na większym mnożniku niż 10x (na FSB 166). :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 u mnie wswtaje na 10,5 . ALe dalej mam ten problem ze niewstaje :((((((((((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 to nie wina zasilacza a raczej plyty glownej. Co sie martwisz jak ci wstaje normalnie to po prostu nie uruchamiaj go ponownie z poziomu windy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Byłi tego troszke.Czyżby to bug gigabajta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...