Hellrais Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 witam Mam problem z tv-outem, wszysko fajnie, ale podczas ogladania filmow, lub grania na ekranie tv przechodzi pionowa szeroka kreska, (taki jakis bialy przeswit ;) Nie wiem co z tym zrobic, jest to dosc denerwujace, probowalem rozne srerowniki, ale nic nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 witam Mam problem z tv-outem, wszysko fajnie, ale podczas ogladania filmow, lub grania na ekranie tv przechodzi pionowa szeroka kreska, (taki jakis bialy przeswit ;) Nie wiem co z tym zrobic, jest to dosc denerwujace, probowalem rozne srerowniki, ale nic nie pomaga. Wyjmij kabel antenowy z TV... jezeli to nie pomoze....to widocznie gowniany kabel karta-->TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Witam, to może być zakłócenie pochodzące od sieci, związane z masą, - rozwiązaniem może być zasilanie kom i tv z jednego gniazdka. Zakłócenie może też przechodzić po instalacji antenowej, wyjmij przewód anteny z tv. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...