kamyk1 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Dostałem od kumpla pamiec RAM DIMM 32MB jest tez napisane na niej PC100 .... Czy nic sie nie stanie jak włoże ja do kompa starszego z windowsem ME, procesor celeron 400Mh, RAm 64mb....Prosze w skazówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) Bedzie chodzic.....jesli tylko sloty sie zgadzaja Edytowane 14 Marca 2006 przez pluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk1 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 A co to jest to oznaczenie PC100.... bo nie mam pojęcia a jak na tamtym Ramie bedzie PC133 albo inne to co wtedy.... A jak włoze to sie nic nie stanie np płyta główna mi nie siadzie hmmm pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 O ile się nie mylę, oznaczenie PC100 oznacza przepustowość 100MB na sekundę. Podłączaj bez strachu, najwyżej wymieniaj kostki na slotach gdyby zamiast 96 wykrył na przykład 16. I to wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo23 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 nic sie nie stanie predkosc lepszych ramow np 133 zredukuje sie do 100mhz jak tyle maxymalnie twoja plyta obsluguje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...