Śledziu Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Witam Moja wiedza na temat AMD skaczyla sie na poziome TB1000. Stad moje pytania: posiadam plyte glowna Abit KT7A raid verja 1.1 slyszlem ze procesoey z rodiny Xp moja pluta nie obsuguje. czy kots moglby mi wytlymaczyc o co dkoladnie chodzi (bo narzie procka sobie wstawielm i jest OK) kolejne pytanko: chyba dobrze pamietam ze AMD rozbilo na poczatku swoje Xp w 18u (mikronach), chyba sie to zmienilo (ale nie jestem pewien), jak poznac ze procek jest wykonany w 13u? i o ile wydziela mniej cipla? Pozdrawiam za wszyskie odpowiedzi bede bardzo wdzieczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Witam Moja wiedza na temat AMD skaczyla sie na poziome TB1000. Stad moje pytania: posiadam plyte glowna Abit KT7A raid verja 1.1 slyszlem ze procesoey z rodiny Xp moja pluta nie obsuguje. czy kots moglby mi wytlymaczyc o co dkoladnie chodzi (bo narzie procka sobie wstawielm i jest OK) kolejne pytanko: chyba dobrze pamietam ze AMD rozbilo na poczatku swoje Xp w 18u (mikronach), chyba sie to zmienilo (ale nie jestem pewien), jak poznac ze procek jest wykonany w 13u? i o ile wydziela mniej cipla? Pozdrawiam za wszyskie odpowiedzi bede bardzo wdzieczny. Skoro dziala to po co piszesz tego posta. Nie rozumiem twojej logiki. A wszystko to znajdziesz na forum nawet daleko nie szukajac. Odnosnie technologii 0,13 to jak odroznic. taki post byl niedawno. Uzyj opcji SZUKAJ!!! Znow wyreczylem moderatorow :D :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Witam Jak Zauwazyles napisalem ze posaidam werjse plyty 1.1 a Abity obsugiwaly Xp bodajrze od wersji 1.3. Czy obsuga Xp wiaze sie tylko z poprawnym ropoznawaniem napieca dla konkretnego procesora ? dzialac, dziala ale na 1.75V, czy to oznacza ze lepiej bedzie jak ustawie napiecia na 1.5V? czy obowiazuja jakies "normy" w podnoszeniu napiecia(maksymaleni moge ustawic 1,85V ale i tak jest zawyzane)? przy jakiej temeraturze prcek pojdzie z dymem ( w starym TB to bylo 90'C), tem procesora gdy pisze tego posta oscyluje w granicach 40'C(to duzo)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 na 1.85 mozesz spoko dawac wielu ludzi na nowych mobo maja 1.90, 1.95v :twisted: jednak jak wiesz zawyzanie, duze zawyzanie vcore proca skraca jego zywotnosc. Co do spalenia proca to nie jest to okreslone napewno nie pojdzie z dymem przy 40 stopniach :lol: ani przy 60 czasami wytrzymuja nawet 100 ;) ale wierz mi tylko czasami i lepiej tego nie sprawdzaj pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...