rufuse Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Witam wszystkich. Moj sprzet to: GIGABYTE GA775-G Pentium 4 630 3.0GHz, Dual chanel 2x256 GOODRAM Geforce FX5200, SAMSUNG SATA 120G ModeCOM FEEL 300W, Problem jest taki ze jak wiecie ta plyta obsluguje CIA i MIB jednak u mnie funkcji MIB nie mam juz w biosie a pisze juz bo jakis czas temu zmienialem bios z F5 na F4 potem spowrotem wrocilem na F5 ale juz tej funkcji w biosie nie bylo:( W easy tune wogole brak podswietlania tej funkcji.Potem tak jakbyw strasznie spadla wydajnosc w windowsie dziwnie sie zacinaja okna na chwile przy przesowaniu skorrolem w myszce zawartosci folderow.Wczesniej moglem obslugiwac DC grac sluchac muzyki teraz zaczelo mi sie strasznie to przycinac czego to moze byc wina system jest czysty. To tak jakby HT przestalo dzialac :mur: Niewiem czy to wina systemu czy sprzetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 jezeli to jest plytka na 945p-g to wgraj najnowszy bios F10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufuse Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 nie jest to płyta dokladne oznaczenie Gigabyte GA-8IPE-775-G Intel 865PE+ICH5/ATX Takie same zacinki wystepuja przy odświerzaniu systemu spod prawego klawisza myszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufuse Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Sprawa poczesci rozwiazana znalazlem na stronie producenta nowszy bios funkcja MIB znow jest przeinstalowalem system wszystko dobrze chodzi tyle tylko co musze wymienic zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...