habakukami Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Witam Posiadam notebooka i szukam czegos (a moze to jest wbudowane juz w Windows?) co pozwoliloby na skonfigurowanie kilku polaczen LAN i przelaczanie sie pomiedzy nimi. Jak sie domyslacie potrzebne mi to bo uzywam notebooka kilku miejscach, np. w pracy, w domu podlaczony do modemu kablowego czy tez podlaczony bezposrednio do innego komputera. Notebook to Acer Aspire 5024WMLi- ktos mi mowil ze tego typu program powinien byc dostarczony z acerem juz w systemie, ale nie potrafie nic takiego znalesc :/ Licze na Wasza pomoc, poszukiwania na Google nie przyniosly rezultatu ... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Zdaje mi sie ze ten moduł którego szukasz to Start>ustawienia>połaczenia sieciowe Tam jest zarzadzanie połączeniami, mozna wyłaczac i właczac, dodawac i usuwac,konfigurowac połaczenia dowolnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
habakukami Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Zdaje mi sie ze ten moduł którego szukasz to Start>ustawienia>połaczenia sieciowe Tam jest zarzadzanie połączeniami, mozna wyłaczac i właczac, dodawac i usuwac,konfigurowac połaczenia dowolnie No tak, ale problem w tym ze na jeden adapter sieciowy (np. karta LAN itd.) mozna utworzyc tylko jedno polaczenie. Co prawda mozna wlaczac/wylaczac wybrane, ale jesli sie wylaczy to nie mozna dodac nowej konfiguracji, gdyz wyglada na to ze windows zezwala tylko na jedna konfiguracje polaczenia/adapter. A moze sie myle ? jednakze jesli dodam jakies nowe polaczenie to nie pojawia sie na liscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 To jednak ci nie pomogę :huh: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...