mehow2003 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Właściwie to nie mam pojęcia o zasilaczach do kompów... Czy wszystko jedno jaki zasilacz wybiorę np. do Pentiuma IV 1,8GHz. Czy każdy będzie pasował (chodzi mi też o Watty)? Iczy np. do Pentiuma II 333MHz też mogę wmontować jaki chce zasilacz? CZy moc zasilaczów ma wpływ na wydajność kompów? Jak by kotoś mógł mi to wytłumaczyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 koniecznie zajrzyj : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8223 ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehow2003 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Dzięki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 A na przyszlosc pamietaj o : lub Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...