xarfax Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 witam otóż postanowiłem przerobić swoją kartę GF2 MX 200 Prolink na Quadro. Wiem jak to zrobić i chciałem zobaczyć z racji tego że pracuje teraz na solidworksie i ta jest za słaba a kasy brak. no więc, aby to zrobic trzeba otworzyć w rivatuner "open patch script" - a umnie ta ikonka sie nie wyświetla!!! dlaczego??? próowaem na kilku wersjach! pomocy! co jest? dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) Jak wiesz którego patcha użyć(NVStrapAntiprotection) są w folderze x:\Program Files\RivaTuner v2.0 RC 15.8\PatchScripts\NVIDIA ,to otwórz go normalnie za pomocą eksploratora windows. Pozdro. Pewnie ,że działa :).Tej zakladki/ikonki nie miałeś bo patche/skrypty są kojarzone z RT przy jej instalacji więc jest zbędna. Edytowane 16 Marca 2006 przez BezbronnyPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xarfax Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 dzięki!! działa!! mam teraz quadro 2!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...