Skocz do zawartości
Piotrek_PP

Seasonic S12 500w I 600w A Dfi Lp (?)

Rekomendowane odpowiedzi

Mi Seasonic zupełnie przypadkowo wpadł w łapki ...

Natomiast długość kabli jak dla mnie jest bez znaczenia...

Oczywiście nie popadam tu w jakieś extrema aka kabel 10cm ale nie spotkałem jeszcze zasilacza czy obudowy w której to by krótkość kabli uniemożliwiała prace kompa...

A w drugą stronę z sytuacjami gdzie walające się 50cm kabla przeszkadza spotkałem się wielokrotnie ...

Co do wątku o wyższości ASUS'a nad DFI powiem tylko "BUAHAHAHAH" :mur:

Edytowane przez letrev

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktos z Was ostnio kupowal ten zasilacz (seasonic 500W) ? - czy posiada on gumowa oslonke na otwor ktorym wychodza kable z zasilacza , czy nadal jest to gola blacha ktora po pewnym czasie wzyna sie w izolacje przewodow ?

Edytowane przez Mr.Matrin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktos z Was ostnio kupowal ten zasilacz (seasonic 500W) ? - czy posiada on gumowa oslonke na otwor ktorym wychodza kable z zasilacza , czy nadal jest to gola blacha ktora po pewnym czasie wzyna sie w izolacje przewodow ?

Ja mam od ok. miesiąca i nie mam tej osłonki. Może to dotyczy rev. 2 tych zasilaczy. Blacha nie jest ostra więc na razie nic mi się nie wżyna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam od ok. miesiąca i nie mam tej osłonki. Może to dotyczy rev. 2 tych zasilaczy. Blacha nie jest ostra więc na razie nic mi się nie wżyna.

hmm , to dziwne ze z tak wysokej klasy zasilacz nie posiada takiej oslonki - moze to wygladac jak jakas niedorobka :( skoro sie placi taka kase to sie wymaga chyba dbania o szczegoly.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem ostatnio zasiłke Seasonic S12-600 na tej aukcji

http://www.allegro.pl/item270295903_season...tagan_bcm_.html

i zastanawiam się czy będzie mi chodziła z DFI BloodIron.

Nie wie ktos może, czy ten problem z tymi zasiłkami występuje także w nowych płytach DFI?

btw. sorry za odświeżanie starego tematu

Edytowane przez liquidboy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi