metal Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Ostatio myślałem nad założeniem stronki o sprzęcie do komp'a itp. :D i zrobiłem takie coś: strona ... to jest tylko projekt i nie wiem czy coś z tego będzie ... ale chciałem wam pokazać stronkę i zapoznać się z waszymi opiniami :D hyhy... informacje na stronie są nieprawdziwe !!! ghyhyhyhyhyhy... ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 nie jest zle spox :) niezle w sumie wyglada :) tylko tresci brak ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 nie jest zle spox :) niezle w sumie wyglada :) tylko tresci brak ;] ... bo to tylko projekt :) ghyhyhy... i raczej chodziło mi o stronę wizualną stronki ghyhy... to jest beta 0.00.2003wer.1hyhyhyhy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 no ładnie to wygląda :D , dobrze dobrane kolory teraz trzeba tylko czekać na wersje FINAL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Tha coooool. set project as Final and than we see what are U ready 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 bardzo przyjkemna stronka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 wizualnie strona mi sie bardzo podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 ogolnie fajnie... ale na twoim miejscu zrezygnowal bym z ramek... i zrobil strone w tablekach, jest duzo lepiej (wiecej przegladarek poprawnie rozpoznaje strone) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 ogolnie fajnie... ale na twoim miejscu zrezygnowal bym z ramek... i zrobil strone w tablekach, jest duzo lepiej (wiecej przegladarek poprawnie rozpoznaje strone) ghyhyhy... a jak to się robi ? bo nie wiem [poważnie] ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Fajna stronka. Ciekawy pomysl. Mi sie podoba :D Go for it... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Beznadzieja. 1. Wywal ramki. Na małych okienkach i przeglądarkach tekstowych nie da się tego czytać. 2. Ten gotyk na czerwonym tle ma się nijak do reszty. Co to tu robi?!?! 3. Czerwone tła (szczególnie jeżeli będą większe) są nieprzyjemne w patrzeniu na dłuższą mete. 4. Po co te link(i) takie rozmazane? Jeżeli wyłącze obrazki w przeglądarce nie widać adresu. 5. Brak taga alt w obrazkach (problem wyłączonych obrazków/doładowywania) 6. Rozjeżdza się pod Operą 7. Lewa ramka nie ma suwaka - nie wiać dołu - patrz punkt 1. 8. Brak tytułu strony 9. Niezgodna ze standardem html (tweak.pl też :)) 10. Za duży baner/górna sekcja. Za to podobają mi się te przyciski 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 tylko te przyciski flashowe :/ jak mialem takie na mojej stronie czesto i gesto dawały [gluteus maximus] :/ , w skali 1-6 ma 4- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ogolnie fajnie... ale na twoim miejscu zrezygnowal bym z ramek... i zrobil strone w tablekach, jest duzo lepiej (wiecej przegladarek poprawnie rozpoznaje strone) ghyhyhy... a jak to się robi ? bo nie wiem [poważnie] ... http://www.webhelp.pl/kursy/html/pliki/html_tab.php - podstawy tworzenai tabel :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ogolnie fajnie... ale na twoim miejscu zrezygnowal bym z ramek... i zrobil strone w tablekach, jest duzo lepiej (wiecej przegladarek poprawnie rozpoznaje strone) ghyhyhy... a jak to się robi ? bo nie wiem [poważnie] ... http://www.webhelp.pl/kursy/html/pliki/html_tab.php - podstawy tworzenai tabel :) dzięki :) ... postaram się jak najszybciej zrobić stronę w tabelach beta 0.00.2003wer.1.1 ot: siema ! gramy do końca świata i jeden dzień dłużej !!! hyhyhyhy... ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 zamaskuj sobie url'a przez prv - powinna zniknąś ci ta reklama z republiki.. u mnie przynajmiej działa ( sprzwdź w podpisie ) zessaj sobie macromedia mx - tabele poskładasz bez problemu bo to "wyswig" co do flashowych buttonów - dodają uroku, ale jak napisał LuKaSeKbP - nie zawsze działają poprawnie ( podobny efekt uzyskasz poprzez rollover img ) najważniejsza jest dbałóść o aktualizację stronki - sam wtedu wychwycisz i poprawisz wszelkie błędy ( z czsem oczywiście ) powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 strona beta.0.00.2003.wer.1.1: strona ... i jak teraz ? :D ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 jest dobrze... ale przydalo by sie logo kolo banera... wtedy strona by sie ozywila ukierunkowala... logo musi mowic o tym o czym jest strona, a także pasować do oprawy graficznej, wiec proponuje zrobic logo z miejscem na baner... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 zessaj sobie macromedia mx - tabele poskładasz bez problemu bo to "wyswig" Chyba Dreamweaver MX do tworzenia www a nie macromedia mx??? Nom chyba ze heszcze wlaczasz w to Flash MX, Firewarks MX, Director MX, FreeHand 10, HomeSite, Authorware 6.5 to sorka http://www.macromedia.com/software/dreamweaver/ dreamweaver mx do sciagniecia Powodzenia ze stronka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 hymm.. ? a po co mi dwmx jak mam dw4 ? :D a chwilowo nie mam jak robić strony bo monitor odszedł :| ... potrzebuje 800 zeta na lg flatron 795ft [chciałbym iiyamę ale funduszy brak k!rwa !!! :( ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 zessaj sobie macromedia mx - tabele poskładasz bez problemu bo to "wyswig" Chyba Dreamweaver MX do tworzenia www a nie macromedia mx??? Nom chyba ze heszcze wlaczasz w to Flash MX, Firewarks MX, Director MX, FreeHand 10, HomeSite, Authorware 6.5 to sorka http://www.macromedia.com/software/dreamweaver/ dreamweaver mx do sciagniecia Powodzenia ze stronka :) A co za roznica? 8O . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 A co za roznica? 8O . Roznica jest taka, ze Dreamweaver Mx to samodzielny program do edycji i tworzenia www, natomiast masromedia mx to zbior wszystkich i rozszerzonych programow np wspomniany edytor, flash mx i reszta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 A co za roznica? 8O . Roznica jest taka, ze Dreamweaver Mx to samodzielny program do edycji i tworzenia www, natomiast masromedia mx to zbior wszystkich i rozszerzonych programow np wspomniany edytor, flash mx i reszta Czepiasz się...Każdy zczaiło co chodzi... :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 To po co sie pytasz??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 To po co sie pytasz???????????To po co odpowiadasz? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 hymm.. ? a po co mi dwmx jak mam dw4 ? :D A skad miale wiedziec jak nic nie napisales ze masz dm4, w takim razie to stronke mozna full wypas zrobic, jesli jeszcze php dolozysz i JS wtedy bedzie git BTW BiAłY A po co sie pytasz??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 nowa strona beta.0.00.2003.wer.3 "deathardware" deathardware ... ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Spoko tylko pytanie, chcesz zrobic konkurencje 27436297483250 stronom o hardware? ghyhyyhyhyh ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Spoko tylko pytanie, chcesz zrobic konkurencje 27436297483250 stronom o hardware? ghyhyyhyhyh ;). ghyhyhy... nie wiem czy wogóle będzie jakaś konkurencja jak to tylko projekt heh... a jak bym się wzioł na poważnie tożadna strona nie ma szans :wink: buhahaha... to jak ma się nazywać ? takie coś mi się wymyśliło a dopiero później pomyślałem że jest w ch#j stron ...hardware :D hehehe... to może nazwę samo death ? tylko wtedy nie wiem czy to ma coś wspólnego i się będzie kojarzyło z stroną o komp'ach ? :? hmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 teraz jest już fajnie... z tym logiem strona jest bardziej pełna. Jednak BiAłY ma racje z czymś takim to raczej nie podbijesz rynku :), hardware to bardzo ogolne pojęcie i jeżeli chiałbyś sam wystartować z serwisem o tak obszernej tematyce to nie wiem czy dałbyś rade sie utrzymac. Mówie tak bo wiem co to znaczy prowadzic serwis, a jeszcze bardziej kilka serwisów na raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x00cl Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zycze powodzenia w dalszym tworzeniu...w sumie to i mnie naszla troche ochota na zrobienie podobnej stronki bo http://ahu.prv.pl mi sie juz znudzilo! A wlasnie co sadzicie na jej temat oprocz tego ze jest malo tresci...;) Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...