Bartek_em Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) Witam Mam takie pytanie. Będę wymieniał mój dysk Caviara 80gb na ATA 100 na Caviara 250gb na sata. Posiadam do tego jeszcze Raptora 36gb. Moja płyta główna(Abit Ic7-g) ma dwa kontrolery Sata (Silicon Image oraz Intel ICHR). Raptor jest podpięty do Intel ICHR.Na raptorze zainstalowany jest oczywiście system. Do którego lepiej podłączyć nowy dysk, by była lepsza wydajność czy jest to bezróznicy do którego kontrolera podepnę go Edytowane 15 Marca 2006 przez Bartek_em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Witam Mam takie pytanie. Będę wymieniał mój dysk Caviara 80gb na ATA 100 na Caviara 250gb na sata. Posiadam do tego jeszcze Raptora 36gb. Moja płyta główna(Abit Ic7-g) ma dwa kontrolery Sata (Silicon Image oraz Intel ICHR). Raptor jest podpięty do Intel ICHR.Na raptorze zainstalowany jest oczywiście system. Do którego lepiej podłączyć nowy dysk, by była lepsza wydajność czy jest to bezróznicy do którego kontrolera podepnę go lepszy jest kontroler w mostku: Intel ICHR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_em Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...