Old Peter Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Znacie jakiś fajny, lekki i stabilny programik do tego ? Coś w stylu, w jakim regulujemy klawiszami Fn+Fxx np. podświetlenie matrycy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor_25 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Znacie jakiś fajny, lekki i stabilny programik do tego ? Coś w stylu, w jakim regulujemy klawiszami Fn+Fxx np. podświetlenie matrycy ? u mnie takie cos dziala bez zadnego softu:) tylko ze wtedy nie widac OSD na ekranie ale po co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Old Peter Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 u mnie takie cos dziala bez zadnego softu:) nie pytałem czy twój laptop jest lepszy od mojego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor_25 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 a czy ja cos takiego mowie?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraszan Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 http://www.softarium.com/soundvolumehotkeys/ i po klopocie, windows+strzalka i regulujesz mixer, na moim nx6110 jak ulal pasuje i wygodnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Old Peter Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 http://www.softarium.com/soundvolumehotkeys/ i po klopocie, windows+strzalka i regulujesz mixer, na moim nx6110 jak ulal pasuje i wygodnie :) właśnie o TO CHODZIŁO :-) Dziękuję ślicznie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) zgadza sie bardzo wygodny programik, polecam kazdemu, ktory nie ma wbudowanej regulacji glodsnosci na laptopie Edytowane 15 Marca 2006 przez erixon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...