Skocz do zawartości
heryf

Karta Graficzna Do 270zł

Rekomendowane odpowiedzi

No to juz wybor nalezy do ciebie. Ale ja mysle ze nie bral bym nic za tak malo. Moze i pograsz se w nowe gry - ale nie w najwiekszym komforcie. Dozbieraj i wez cos lepszego, w stylu Galaxy 6600GE spokojnie wykrecisz go na GT a cena to 410zl :D. Dozbieraj bo potem bedziesz załował, a 130zł to nie dużo. Pozdro !!!

P.S. A jak juz koniecznie chcesz cos tanszego to mozesz sprobowac 6200@6600. W cenie 310zl, ale gadalem z typem to mowil ze nie daje gwarancji ze sie zmoduje >>>LOOKNIJ<<<. Nawet jesli sie nie zmoduje to wydajnosc bedziesz mial o niebo lepsza od radkow wyzej wymienionych.

Edytowane przez lfanek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście 9500 PRO lub 9500@9700, a o tym GF6200 to zapomnij te Radki zjadają go na śniadanie.

A to ciekawe :D ??? Spojrz ze ten GF6200 wykorzystuje nowe technologie. Radek wgrywa z nim jesli GF jest nie podkrecony a radek jest. Po podkreceniu 6200 ten Radeon 9550 wysiada - nawet podkrecony - a jest drozszy. Wiem bo robilem testy :D.

No ale nie wiem jak jest z 9700PRO - ale napewno w tej cenie nie zjadzie.

Sorki zale jakos nie przepadam za radkami. Wydaja niemal ze te same karty tylko o innej nazwie. Dla mnie to przereklamowana firma i dlatego nie polecam !!!

Edytowane przez lfanek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6200 ma niby pobić 9500@pro, nie wydaje mi sie, bierz 9500@pro.

koledze chodziło o 6200@6600 +oc:) z drugiej strony autor ma tlyko 270 zł wtedy wybór prosty radeonek.

Swoja droga mały off top, nie rozumie takich ludzi, wymieni proca płyte, na gwałt przesiądzie się na 64 bity...a na grafe ma tlyko 270zł...radze pojechać ile się da na tym 5200 i wsadzić minimum 6600Ge

ps. tak jak Grzechu_1990 zauważył ( a ja nie:P) tamten 6200 na PCI , w cenie do 270 tylko 9500@pro

Edytowane przez HeatheN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to ciekawe :D ??? Spojrz ze ten GF6200 wykorzystuje nowe technologie. Radek wgrywa z nim jesli GF jest nie podkrecony a radek jest. Po podkreceniu 6200 ten Radeon 9550 wysiada - nawet podkrecony - a jest drozszy. Wiem bo robilem testy :D.

@lfanek zauważ że @daniel89 nie pisał o 9550 tylko o 9500pro lub 9500@9700 a każda z tych kart zje tego 6200 nawet gdyby on był super wykręcony i posiadał technologie kosmiczną. btw. ta nowa to moze ma być HDR? na który i tak ta karta jest za słaba, no i ps 3.0 - na prawdę jest się czym zachwycać

a co do Pana www-sklep-kwm-pl z aukcji jaka podał @matma6 to trzeba uważać bo karty się żadko modują

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie to nie ja chce kupic tylko znajomy i ma wlasnie taki straszy dylemat ... na swojej starej karcie tj. 5200 dostal niecale 1500pkt w 3dmark03 i liczy na jakas poprawe

Edytowane przez heryf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi