tom1234 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 http://cwr.pl/index.php?area=1&p=news&newsid=856 Ciekawe czy jakieś egzemplarze trzyma w folii. Stare gry napewno nabiorą z czasem wartości;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Jezeli jeszcze wszystkie przeszedl to ma pewnie z 99 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 jesli nie musza byc legalne - to znam goscia który ma wiecej.. u nas .. w polsce :) .. ale to chyba nie nowość :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 I tak z każdym newsem dostaniemy gratisowo nowy topic na oślej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) Jak się wam spodobają to czemu nie?:> Pozatym nie wrzucam każdego newsa, tylko raz za czas jak coś ciekawego w sieci wyszperam:) Edytowane 15 Marca 2006 przez FoRcEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 jesli nie musza byc legalne - to znam goscia który ma wiecej.. u nas .. w polsce :) .. ale to chyba nie nowość :(Jasne, na pewno ma wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 eeee :blink: skomentuje to dwoma cytatami z filmu P. Sylwka Latkowskiego: "czlowiek ma wszystko na swiecie" - by Eldo "gosc ma tyle plyt, ze ja... ze ja w zyciu nie widzialem tyle PLYT" - j/w maniak szaleniec, bo brak mi juz na goscia wiecej okreslen :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 To jest prywatna kolekcja? Zaopatrzona lepiej niz wszystkie sklepy w Polsce razem wziete... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 :blink: A ja myslalem ze mam duzo plyt :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Wpuscie mnie tam do srodka... dajcie jesc, pic, dobry kibelek ;] Zgadzam sie na 25 lat pozbawienia wolnosci bez mozliwosci warunkowego zwolnienia pod odbyciu polowy kary ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 ciekawe ile warta jest ta kolekcja w chwili obecnej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Ciekawe, ile lat musiał to zbierać Niezłe, niezłe, nigdy bym chyba w to wszystko nie zagrał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Przy takiej ilości gier, znajdujący się tam rower treningowy jest jak najbardziej na miejscu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkali Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 sama wymiana tych płyt w nośniku zajęłaby "trochę" czasu, nie mówiąc juz o instalacjach... a Wy chcielibyście jeszcze pograć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Polowa z tego, jak nie wiecej, to pewnie gierki konsolowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Mnie to wyglada na jakas wypozyczalnie gier :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 I tak z każdym newsem dostaniemy gratisowo nowy topic na oślej?Oczywiście. W końcu licznik bije a postfuckerstwo się panoszy niczym ptasia grypa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) Oczywiście. W końcu licznik bije a postfuckerstwo się panoszy niczym ptasia grypa właśnie widze;] Każdu ma jakiegoś bzika, to raczej prywatna kolekcja...Ja bym ich z folii nie wypakowywał:P Edytowane 16 Marca 2006 przez FoRcEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Ciekawe czy ma Robbo? :unsure: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Napewno ma.. tylko współczuć jak mu sie wywali program do katalogowania, gdzie co ma... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...