Skocz do zawartości
Ruido

3DMark2001

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki polecacie inny w miare dobry program w stylu 3dMarka, chodzi mi oto by mniej zajmowal, bo ciagne z modemiku wiec to 40MB bym troche sciagal :( Wiec potrzebny programik testujacy calego kompa i jego wydajnosc a chce przetestowac podkreconego kompa w biosie i chce zobaczyc jaka jest roznica, czekam na jakies linki lub chociaz nazwy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byl chip chyba z tematem przewodnim o testach sprzetu, jakies zestawienie roczne. tam na jednej plytce byly wsszystkie mozliwe progsy i benchmarki. pod koniec 2k2. poszukaj moze ktos ma ten numer... nawet mam ta plytke. jak mi dasz adres to Ci ja moge wyslac, bo mi zbyteczna jest zupelnie. jak chcesz to na priv obgadamy szczegoly.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak mi dasz adres to Ci ja moge wyslac, bo mi zbyteczna jest zupelnie. jak chcesz to na priv obgadamy szczegoly.

eee dzieks :D

ale w poniedzialek moge wskoczyc z dyskiem do c@fe i sciagne sobie 3dMarka, a teraz pytam sie o inny bo chce sobie dzis poprostu potestowac na pierwszym lepszym programiku, ale dzieks za propozycje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki polecacie inny w miare dobry program w stylu 3dMarka, chodzi mi oto by mniej zajmowal, bo ciagne z modemiku wiec to 40MB bym troche sciagal :( Wiec potrzebny programik testujacy calego kompa  i jego wydajnosc a chce przetestowac podkreconego kompa w biosie i chce zobaczyc jaka jest roznica, czekam na jakies linki lub chociaz nazwy

Sciagnij se getrighta... www.getright.com i mozesz sciagac jakie pliki chcesz w ratach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi