Tocki Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 witam posiadam SB Audigy 4 + Creative T6060 5.1 i mam wrazenie ze cicho graja...dopiero przy ustawieniach na pilocie na poziom 6 da sie cos posluchac muzyki.. na 4 nic nie slychac .. dlacego tak jest ? wczesniej posiadalem P380 Creativa i na 2 juz bylo glosno... nie mowic o 6 poziomie...a tu na 4 poziomie cisza ... dopiero na 6 cos slychac...... co robic o co chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiek398 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Mam to samo :/ z początku myślałem że mam pilot uszkodzony, ale mnie uspokoiłeś :D widać ten typ tak ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Może w systemie masz cicho ustawione, pobaw sie też MediaSourcem może masz po przyciszane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Mam to samo na 2 nic nie słychać na 4 trochę cicho dopiero na 6 jest głośno i się da muzy posłuchać 8 i max to już jest bardzo głośno ;p I na zintegrowanej tak mam, wiec tak jak pisze czesiek398 ten typ tak ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiek398 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Jak by nie było jakość muzyki z tych T6060 + audigy 4 nie jest taka idealna. Jak dla mnie bardzo średnio :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 U mnie na zintegrowanej karcie z głośnikami 6060 występował również ten sam problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...