Jang Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Jang jak masz amx async i read preamble i baypass ustawione w bios dla tych uccc ? Tu są całe ustawienia... Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez Jang Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1rU$® Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 tnx i tnx za info na GG :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Jang a ty nie chcesz sprzedać swojej kostki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Jang a ty nie chcesz sprzedać swojej kostkihehe, nie B) szkoda mi jej sprzedawac bo fajnie z niej wyciągłem. :wink: a nie wiem kiedy taką znajde za 300zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keel Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Po przeczytaniu mam mętlik w glowie, mam do kupienia w slkepie pamięci na kościach z napisem Corsair czy to sa dobre kości takie jak Samsungi UCCC czy poczekać i zamówić Na samsungach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 poczekaj i zamów na samsungach - jak możesz - najmniejsze ryzyko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keel Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Czy ma ktoś może te pamięci oznaczone jako Corsair i może powiedzieć coś o ich podatności na podkręcanie. Czas mnie nagli bo mam na razie pożyczoną kość kolegi i zależy mi na dobrej kości ale szybko. Z góry dziękujęza odpowiedź. Nie mogę czekać dlużej zmuszony jestem kupić jutro pamięć na kościach oznaczonych Corsair, po świętach napiszę co i jak z nimi czy się dobrze kręcą i jaka wydajność. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi. Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Keel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Keel maxymalnie 450mhz, jakbyś poczytał vątek kilka stron w tył to byś wiedział, konkretnie to V1rU$® je ma i to do niego udzerzaj z pytaniami, ja tez mam takie ale w serwisie (uszkodzone od nowości) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1rU$® Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 coś ten corsair miesza ;) dziś kumpel kupił te kostki tylko dlatego aby mieć za dobra kase 2 gb. Sa na kostkach corsair jak i moje ale----- leca na 500 przy 2,7 v i 3-4-3-8 :) hmmmmmmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keel Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Kupiłem pamięć na kościach z napisem Corsair i lecą na razie na 230 3-3-3-8 na razie nie mam czasu na testy ale postaram się zamieścić czy pojadą. Po kilku próbach polecialy na 240 1T 2.5-3-3-8 dochodzą do 245 na tych timingach ale blędy w mem teście są 250 nie da rady za żadne skary :[ szkoda że mam max na plycie 2.8v na pamięci Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez Keel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ladnie :D zapodaj screan z alphami jak mozesz bo potrzebuje tnx :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 hmm w sumie kostki ladne, ale roznie moze byc z trafieniem, ja sobie na wakacje musze sprawic G.Skill 2x1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keel Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Jak mi napiszesz co to sa alphy to jasne :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Jak mi napiszesz co to sa alphy to jasne :rolleyes: jak nie wiesz co to są alphy to wyciągniesz z tych kostek spokojnie 250 na 3-3-3-8 :D aplhy to są te późniejsze timingi --> ściągnij A64tweakera i popatrz na temat o 2x1gb jak ludzie mają poustawiane aplhy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keel Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ok dzieki a64tweakera mam ale nie bawilem się ustawieniami tych dalszych bo nie wiedzialem jak się one mają do wydajności i oc ale dzieki zobaczę na ustawienia innych i potestuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eubie Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 dzisiaij dostalem w lapki dwie kosci 512mb na Value Select. Sa dosyc dziwne ;) jak ustawie predkosc na jakolowiek to sie winda nie bootuje, dopiero jak dam na auto (ustawia sie max - czyli jeden do jednego z szyna) to normalnie dziala. Narazie 251mhz stabilne przy 2.5 - 3 - 3 - 8 - 1T. Ida przy tym tez na 260mhz spokojnie ale juz procek nie daje rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...