HALO5/8/14 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Teraz rozumiem wystarczy wpisac 1 slowo wcisnac ok i juz masz posta lameria Reznor w avatarku. hmm. czyzby to nowy-stary kolega Graham? chyba, ze to nie Trent na zdjeciu :oops: ale raczej znam ta twarz. a co do różnych halo to 6 i 10 sa moimi faworytami. pozdrawiam zgadza sie to zdjecie pana Trenta Michaela Reznora a nick to oczywiscie halo 5 8 14 czyli Broken The Downward Spiral i The Fragile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 zgadza sie to zdjecie pana Trenta Michaela Reznora a nick to oczywiscie halo 5 8 14 czyli Broken The Downward Spiral i The Fragile trafil Ci sie moze podwojny singiel "closer to god" ? moja ulubiona pozycja, ale komus pozyczylem i pa... nie wiesz skad to pociagnac? nie moge znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HALO5/8/14 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 zgadza sie to zdjecie pana Trenta Michaela Reznora a nick to oczywiscie halo 5 8 14 czyli Broken The Downward Spiral i The Fragile trafil Ci sie moze podwojny singiel "closer to god" ? moja ulubiona pozycja, ale komus pozyczylem i pa... nie wiesz skad to pociagnac? nie moge znalezc. pogadam z kumpela z netu powinna miec ale wiesz nie wiem kiedy sie spikniemy na gg jakby co to wysle ci maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 pogadam z kumpela z netu powinna miec ale wiesz nie wiem kiedy sie spikniemy na gg jakby co to wysle ci maila dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 13 duchow to kicha maksymalna - ja ze swojej strony polecam The Lost Highway (Zaginiona Autostrada) Lynch rzadzi! :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Fightclub badz Przekret Cudownie :lol: :lol: :lol: Co ty z tym cudownie ? To zarazliwe ? haha widac ze nowy na forum jestes to nie wiesz za bardzo o co chodzi :P Moze laskawie mi wytlumaczysz ? Jak tak dalej pojdzie kolego GRAHAM to trzeba bedzie zbanowac cale dialup.dialog.lubin :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 BOYAKASHA- ALI G rlz ENEMY OF THE STATE SE7EN - siedem :):):) ZNAKI- do doopy THE OTHERS HOW HIGH ZOOLANDER .................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HALO5/8/14 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Fightclub badz Przekret Cudownie :lol: :lol: :lol: Co ty z tym cudownie ? To zarazliwe ? haha widac ze nowy na forum jestes to nie wiesz za bardzo o co chodzi :P Moze laskawie mi wytlumaczysz ? Jak tak dalej pojdzie kolego GRAHAM to trzeba bedzie zbanowac cale dialup.dialog.lubin :? Pozostawie to bez komentarza . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 jaja sobie robicie :evil: jak chcecie sobie popisać glupoty to może w innym poście. jak nie masz co pisać odnośnie postu to daj se spokuj jeden z drugim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Fightclub badz Przekret Cudownie :lol: :lol: :lol: Co ty z tym cudownie ? To zarazliwe ? haha widac ze nowy na forum jestes to nie wiesz za bardzo o co chodzi :P Moze laskawie mi wytlumaczysz ? Jak tak dalej pojdzie kolego GRAHAM to trzeba bedzie zbanowac cale dialup.dialog.lubin :? Pozostawie to bez komentarza . P. GRAMHAM CZEMU CALY CZAS DAJESZ CZARNO BIALE AVATARKI?!?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HALO5/8/14 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Fightclub badz Przekret Cudownie :lol: :lol: :lol: Co ty z tym cudownie ? To zarazliwe ? haha widac ze nowy na forum jestes to nie wiesz za bardzo o co chodzi :P Moze laskawie mi wytlumaczysz ? Jak tak dalej pojdzie kolego GRAHAM to trzeba bedzie zbanowac cale dialup.dialog.lubin :? Pozostawie to bez komentarza . P. GRAMHAM CZEMU CALY CZAS DAJESZ CZARNO BIALE AVATARKI?!?!? obrazek ma miec do 6 kb wiec to jeden ze sposobow zmniejszania objetosci pliczku ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=14595&highlight= Tu było chyba wszystko poruszone:) Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 "rocco invades poland". slyszalem, ze dobry, mimo ze to dokumentalny... :? musze kiedys obejrzec. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HALO5/8/14 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 racja wystaczry wpisac w wyszukiwarce +Rocco Siffredi i juz mamy ogolne pojecie o tego typu dokumentalizmach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Ja polecam Road Trip Three Kings Black Hawk DOwn Blade 2 Nic śmiesznego Van Wilder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 a ja polecam "znaki"!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 jak juz ktos poleca Lyncha to Mulholland Drive. Wiekszosc fajnych filmow juz wymieniliscie, ale dodam DZIEN SWIRA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HALO5/8/14 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 EVIL DEAD EVIL DEAD 2 ARMY OF DARKNESS RELIKT swietne horrory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Dzien swira trzba obejrzeć .No i jeszcze kariera nikośa dyzmy też super mozna sie polac ze smiechu .Warto też obejrzeć Hanibala .Dzien swira trzba obejrzeć .No i jeszcze kariera nikośa dyzmy też super mozna sie polac ze smiechu .Warto też obejrzeć Hanibala .Dzien swira trzba obejrzeć .No i jeszcze kariera nikośa dyzmy też super mozna sie polac ze smiechu .Warto też obejrzeć Hanibala . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Ale sie powtarzasz songoku :D A hannibal, to porazka - juz wole Milczenie Owiec - musze sie w koncu tez wybrac na czerwonego smoka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Ja polecam Road Trip Three Kings Black Hawk DOwn Blade 2 Nic śmiesznego Van Wilder a co ci sie poddobalo Black Hawk DOwn ?? Napieprzaja do siebie prze 2h i nic poza tym?? uszy mnie od tego filmu rozbolaly, zdeca z filmu dobre [szczególnie jak helikopter spada] ale tak to film jest fatalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Black Hawk DOwn a co ci sie poddobalo Black Hawk DOwn ?? Napieprzaja do siebie prze 2h i nic poza tym?? uszy mnie od tego filmu rozbolaly, zdeca z filmu dobre [szczególnie jak helikopter spada] ale tak to film jest fatalny Kolejny film na to samo kopyto. Szeregowiec Ryan >Kompania Braci(serial) >Helikopter w Ogniu. Spielberg cos sie zeszmacil ostatni. brak inwencji... :? DONNIE DARKO MEAN MACHINE SEXY BEAST Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Polecam klasyki tudziez legendy: - Jezeli widziales to zobacz jeszcze raz wszystkie gwiezdne wojny (masz kilkanascie godzin z glowy) Jezeli ich nie lubisz bo tylko o nich slyszales to zmienisz zdanie jak obejrzysz. - Cala sage Ojca chrzestnego 1, 2, 3 - masakra, cudo, cukiereczek w kinie swiatowym. A z ostatnio obejrzanych ktore moge polecic to Tozsamosc Bourne - ten nowy oczywiscie. Minority raport (raport mniejszosci), Ali G jak chcesz sie posmiac, Buntownik z wyboru, Skazani na Shawshank, K-19 widowmaker (P.S. zajebista xywa lodzi podwonej). No moge tak wypisywac jeszcze 10x tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 feardotcom the ring (usa i jap) w zaleznosci co lubisz a moze not another teen movie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja z nowych polecam pluton ( niedawno byl w tv ), Oczywiscie Star wars, lotr, gladiator a takze nieco starszy film ostatni smok:P a dla rozbawienia South park:] Zapomnialem oczywiscie o wszystkich czesciach obcego:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Showtime :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 filmy tarantina!!!! resident evil jest niezly no i polskie megahity nic smiesznego dzien swira Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...