Topcat4 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) Witam, czy kttoś jest może posiadaczem wyżej wymienionego laptopa, lub może coś więcej na jego temat powiedzieć ?? Zamierzam właśnie kupić laptopa i zastanawiam się na czymś takim, zależy mi na 512 ramu, 60 gb, panoramicznym ekranie 15.4, grafa z tego co czytałem jest tu całkiem dobra ATI 200M (jak na taką cenę), co do procka pozostanę przy intelu a pentium czy celeron to mi bez różnicy./ Jak narazie strasznie napaliłem się właśnie na ten model Toshiba troche już szukałem i wydaję mi się najodpowiedniejszy - jedyna wada ( taką którą zauważyłem) jest brak wifi - trzeba bedzie dokupić, Ewentualnie zastanawiam sie nad którymś z asusów : a6rb002 a6rb037 Czekam na sugestie, pozdr Edytowane 15 Marca 2006 przez Topcat4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G-man Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 nie lepiej kupić wer 528 jest duzo tansza:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topcat4 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 ale ma 256 ramu i 40 dysk . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruller Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 jakbym mial wybierac pomiedzy tymi trzema modelami wybral bym asusa a6rb002 -tanszy o 200 zl od a6rb037 a roznia sie tylko nieznacznie procesorem -ma wi fi czego brak toshibie -24 miesieczna gwarancja , w toshibie tylko 12 minusem jest brak systemu operacyjnego ale nie jest to decydujace kryterium jak dla mnie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...