intoxicate Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Mam Asusa K8N-E z pamieciami Kingstorna(400) CL3.0, moge wlozyc do tej plyty pamieci Kingmaxa(400) ale na CL2.5 ? nie wiem jakie beda konsekwencje (jestem laikiem) z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 wszystko powinno śmigać, co najwyżej na CL3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 nie powinno być problemu, jeśli obie kości są jedno bądż dwustronne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxicate Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 czyli ta na 2.5 zacznie chodzic na 3.0 ? //wkladam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 sprawdz byc moze ta z cl3 bedzie tez chodzic na cl 2,5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 bedzie smigac bez problemu ustawisz sobie ręcznie timingi w biosie i bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...