Gru Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Modernizuje kompa tzn wymieniam procesor z P4 2.4B na P 631. Do tego grafika tylko nVidia na razie upatrzyłem sobie Gigabyte 6600GT Silent Pipe II, i plyte głóna tez GIgabyte GA-8N775. Co o tym myślicie? Do tego Hdd samsung 1600JJ i na razie 512MB DDR2 (potem 1GB DDR2 w dualu) Po za tym ze to MUSI być INTEL :) to chce by płyta główna była na czipsecie nForce. no i ta plyta nie moze kosztować duzo więcej niz 400 PLN :( Mam jeszcze jedna zachciewajke a mianowicie mobo z tej samej firmy co grafa. Reszta z tego co mam w podpisie. Co do zasilacza to 400W Super Flower z aFPC :) napewno pociągnie :) W planach, na razie odległych jest wodne chlocdzenie (jak przystalo na 631 bedzie kręcony moze nie do 8GHz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gru Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) Czy wszyscy Tweakowcy, znaja sie tylko na mobo od AMD? Edytowane 21 Marca 2006 przez GRU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 no to asus p5ld2 jak ma kosztowac ~400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Modernizuje kompa tzn wymieniam procesor z P4 2.4B na P 631. Do tego grafika tylko nVidia na razie upatrzyłem sobie Gigabyte 6600GT Silent Pipe II, i plyte głóna tez GIgabyte GA-8N775. Co o tym myślicie? Do tego Hdd samsung 1600JJ i na razie 512MB DDR2 (potem 1GB DDR2 w dualu) Po za tym ze to MUSI być INTEL :) to chce by płyta główna była na czipsecie nForce. no i ta plyta nie moze kosztować duzo więcej niz 400 PLN :( Mam jeszcze jedna zachciewajke a mianowicie mobo z tej samej firmy co grafa. Reszta z tego co mam w podpisie. Co do zasilacza to 400W Super Flower z aFPC :) napewno pociągnie :) W planach, na razie odległych jest wodne chlocdzenie (jak przystalo na 631 bedzie kręcony moze nie do 8GHz :) po pierwsze nfroce dla Intela to porażka po drugie płyty gigabyte pod Intela do OC się nie nadaja a po trzecie dlaczego chcesz kupic mobo i grafe tej samej firmy ? dobre mobo pod Intela do 400zł to Asus P5LD2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 jak wyzej. nf ie to lipa. mobo za 400pln to asus p5ld2 lub za ok 600 asus p5wd2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...