Van Zan Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Witam mam taki pytanie czy jest mozliwosc by umiesci "przełącz uzytkownika" bezposrdenio w menu start, obok ikony wyloguj i wyłącz komputer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Po co? Z klawiatury> Windows+L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 wiem o skrócie win+l wiem o tym ze moge se wrzucić na pulpit , pytam czy mozna do menu start :) dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 w moim aston shellu można.. zresztą tu wszystko można :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Tylko explorer to nie aston. Nie mozna sobie dowolnie edytowac opcji w menu itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 to wiem.. i dlatego nie uzywam explodera :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...