Skocz do zawartości
Maxim

Obudowy Enlight

Rekomendowane odpowiedzi

Jak znacie jakiś duży sklep z tymi obudowami to prosze o linki, wszedzie mają tylko pojednym - dwóch modelach.

Jaką polecacie obudowe (nie koniecznie Enlight) cena do 370zł. Ważne żeby miała "ciężki" (czyt. dobry zasilacz).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dla zasilacza zmieniac obudowe - zastanow sie najpierw, jezeli teraz masz jakas obudowe ktora Tobie pasi to po co ja zmieniac - kup sam zasilacz - za 370zl spokojnie kupisz < 400W (ale prawdziwy 400W typu ANTEC, Topower a nie jakies tam "jelenie" i inny zlom)

a jak obudowa wyglada zwyczajnie (Enlighty tez wygladaja zwyczajnie moze poza modelem EN-7250 BLACK) to sobie ja zmoduj i bedziezmial taka jakiej nie ma nikt inny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w takim wypadku to bym się mocno zastanowił nad taką budą jak ja mam czyli Chieftec DA-01BD Big tower poprostu cała masa miejsca + świetna cyrkulacja powietrza + świetna zasiłka chiefteca 360wat za "jedyne" 499zł Naprawdę warto!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam małą obudowe, ciężko w niej będzie zamontować WCooling, Zeby wyjąć płyte trzeba odkręcić zasilacz, CDRom zasłania płyte.

Mocno sie zastanawiam nad Codegenem + jakiś markowy zasilacz

i to chyba najlepsze wyjscie, kup obudowe, sprzedaj zasilke z niej (jak nie dostaniesz obudowy bez zasilki) i i kup fajna zasilke. Ja tak wlasnie robie, kupilem jakis czas temy Codegena a teraz zmieniam zasilkew na Topwera albo TT :)

OT:

TT nie jest w sumie rekomendowany przez AMD czy to cos oznacza, ze moze byc cos nie tak z taka zasilka ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć dlaczego TO: http://www.chieftec.pl/APX-01SD.htm tyle kosztuje?! I to bez zasilacza??!?!?

Bo to buda z aluminium 8)
Nie cała - tylko panel przedni z Al a reszta stalowa :( - miałem ją brać, ale jak się o tym dowiedziałem to zrezygnowałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...