ODOO Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Witam Zakupilem 3 dni temu ta karte i od tej pory walcze z tym ustrojstwem :D Ma ktos moze doswiadczenie z ta karta i moze doradzic odpowiedni sofcik do niej ?? Orginalne oprogramie prolinka to jakies nieporozumienie ... dzwiek w prawdzie jest git ale obraz jest slaby :/ Probowalem juz programow takich jak DScaler ChrisTV i kilku innych niestaty zaden nie trybi :( raz udalo mi sie jakims cudem odpalic jeden program na dscaler (obraz super dzwiek tak samo) ale po ponownym uruchomieniu programu juz mi sie to nie udalo i od tej pory nie moge znalezc w nim zadnego kanalu tv :/ Ma ktos jakies porady dla mnie jak postepowac z ta karta ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeav Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 K!TV- wegług mnie najlepszy tego typu soft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODOO Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) Z tego co widze to ten programik nie obsluguje conexanta 2388 :/ po ustawieniu Capture Source na WDM (Generic) i szukaniu programow od czasu do czasu pojawi sie dzwiek z jakiegos kanalu ale program nic nie znajduje :/ Ma ktos jeszcze jakis pomysly co robic z ta karta ?? :] Edytowane 16 Marca 2006 przez ODOO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...