cevil Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Tym razem w odpowiednim dziale ;) Potrzebuję zakupić laptop a nie bardzo wiem co wybrać. Cenowo 4500-5000 zl z systemem. Musowo potrzebuję portów LPT i COM Dysk od 60 GB w górę. Nie potrzebuję go do grania. Wystarczy mi od czasu do czasu jakiś film obejrzeć, przeglądać internet, ale 98% czasu pracy na nim to serwisowanie GSM, więc ponad wszystko musi byc stabilny, resza nie jest ważna. Za wszelkie wskazówki i propozycje z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 niektore softy serwisowe GSM nie chca dzialac na nowszych prockach niz P3, wiec warto to wziac pod uwage ;) topowym modelem lapkow w serwisach GSM jest Dell C600/610 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cevil Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 To akurat wiem ale np na stacjonarnym mam Athlona 2,5 i nie mam problemu z zadnymi programami, wiec procesor nie ma tu duzego znaczenia. chodzi mi tylko o czysty COM i LPT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 hmm osobiscie polecam np. HP NC6000 lub Compaq X1000/R2000 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...