wojs Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Czym odtwarzać DIVX abym miał także napisy na TV. Mam R8500 i przejściówkę na chinch - video. THX z góry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 wszystko jedno IMO. jak masz napisy na monitorze, to bedziesz mial i na tewejce pod tvoutem. Nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Ja wogóle nie mogę odtwarzać filmów na TV np. na Vplayerze, bo mam czarne okno. I na żadnym innym playerze oprócz ATIvx nic nie mogę odtwarzać. O co tu chodzi? Juz kiedyś pamiętam, że z tym walczyłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 sorki, nie doczytalem, ze masz karte ATI... :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Nalezy ustawic w opcjach ekranu TV jako wyswietlacz podstawowy. wtedy bedzie film na TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...