Skocz do zawartości
nedudej

Co Kupic Zamiast Semprona 3000+ S939

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcialem kupic asrocka + sempron 3000+ s939, tylko ze teraz bardzo ciezko dostac ten procek osobno lub z taka plyta, wlasciwie to nie mozliwe ;/

Moze wie ktos gdzie mozna jeszcze zakupic taki? albo co mozna kupic zamiast ? cena 600 zl z plyta ;/

Edytowane przez nedudej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Chcialem kupic asrocka + sempron 3000+ s939, tylko ze teraz bardzo ciezko dostac ten procek osobno lub z taka plyta, wlasciwie to nie mozliwe ;/

Moze wie ktos gdzie mozna jeszcze zakupic taki? albo co mozna kupic zamiast ? cena 600 zl z plyta ;/

jesli chodzi o s939 to w tej cenie nic nowego. Najtaniej za 750zł - venice3000, asrodk dual sata2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

interesuje mnie procek cenowo podobny do tego semprona ;]

a co do http://baq.com.pl/ to juz pytalem i narazie nie ma

ostatnio ceny tego procesora oscylowały od 350 zł do 420 zł w apollo ( nie mówię o tym procesorze sprzedawanym w zestawie z płyta główną ), teraz w tym przedziale cenowym możemy mówić o semronie 3000+ s.754 z jednej strony i sempronie 3300+ s.754 i a64 3000+ s.754 z drugiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

udalo mi sie zalatwic tego semprona 939 i plyte asrocka do tego 600 ge

mam jeszcze jedno pytanie czy zasilacz

Zasilacz do Obudowy ATX /P4 350 W Modecom PF jest dobry? nie chce juz zamawiac z allegro a ten moge kupic na miejscu

Edytowane przez nedudej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

udalo mi sie zalatwic tego semprona 939 i plyte asrocka do tego 600 ge

mam jeszcze jedno pytanie czy zasilacz

Zasilacz do Obudowy ATX /P4 350 W Modecom PF jest dobry? nie chce juz zamawiac z allegro a ten moge kupic na miejscu

Gdzie go dostales? Jak cos to podaj link.

Zasilka powinna jako tako wystarczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

możesz napisać coś więcej na temat jego wydajności i porównać go np z a64 3000 s.939

Wystarczy wejść na http://www.benchmark.pl/ szukasz w kolumnach po lewej stronie procesorów, klikasz na PentiumD i wyswietla Ci sie stronka prezentująca procki i są też oczywiście testy w markach itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi