Skocz do zawartości
nedudej

Co Kupic Zamiast Semprona 3000+ S939

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcialem kupic asrocka + sempron 3000+ s939, tylko ze teraz bardzo ciezko dostac ten procek osobno lub z taka plyta, wlasciwie to nie mozliwe ;/

Moze wie ktos gdzie mozna jeszcze zakupic taki? albo co mozna kupic zamiast ? cena 600 zl z plyta ;/

Edytowane przez nedudej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nedudej napisał(a):

Witam

Chcialem kupic asrocka + sempron 3000+ s939, tylko ze teraz bardzo ciezko dostac ten procek osobno lub z taka plyta, wlasciwie to nie mozliwe ;/

Moze wie ktos gdzie mozna jeszcze zakupic taki? albo co mozna kupic zamiast ? cena 600 zl z plyta ;/

jesli chodzi o s939 to w tej cenie nic nowego. Najtaniej za 750zł - venice3000, asrodk dual sata2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nedudej napisał(a):

interesuje mnie procek cenowo podobny do tego semprona ;]

a co do http://baq.com.pl/ to juz pytalem i narazie nie ma

ostatnio ceny tego procesora oscylowały od 350 zł do 420 zł w apollo ( nie mówię o tym procesorze sprzedawanym w zestawie z płyta główną ), teraz w tym przedziale cenowym możemy mówić o semronie 3000+ s.754 z jednej strony i sempronie 3300+ s.754 i a64 3000+ s.754 z drugiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

udalo mi sie zalatwic tego semprona 939 i plyte asrocka do tego 600 ge

mam jeszcze jedno pytanie czy zasilacz

Zasilacz do Obudowy ATX /P4 350 W Modecom PF jest dobry? nie chce juz zamawiac z allegro a ten moge kupic na miejscu

Edytowane przez nedudej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nedudej napisał(a):

udalo mi sie zalatwic tego semprona 939 i plyte asrocka do tego 600 ge

mam jeszcze jedno pytanie czy zasilacz

Zasilacz do Obudowy ATX /P4 350 W Modecom PF jest dobry? nie chce juz zamawiac z allegro a ten moge kupic na miejscu

Gdzie go dostales? Jak cos to podaj link.

Zasilka powinna jako tako wystarczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rjarad napisał(a):

możesz napisać coś więcej na temat jego wydajności i porównać go np z a64 3000 s.939

Wystarczy wejść na http://www.benchmark.pl/ szukasz w kolumnach po lewej stronie procesorów, klikasz na PentiumD i wyswietla Ci sie stronka prezentująca procki i są też oczywiście testy w markach itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi