Skocz do zawartości
AdamDyczkowski

Nowy komp i ... :)))

Rekomendowane odpowiedzi

No niestety... tak to juz jest... Pomyslcie przyszlosciowo - "wcisne teraz gosciowi GF 4 MX to za rok przyjdzie ze mu gry skacza a ja mu wtedy powiem ze trzeba by wszystko wymienic bo jedno drugie bedzie spowalniac" - i interes jest...

Pierwszego kompa kupilem nie wiedzac nawet co to wlasciwie jest... Wiedzialem ze mam Adax Delta 133 i tyle, na szczescie wtedy nie bylo takiego wyboru a komp byl dobry jak na tamte czasy.

A w sklepach tak to juz jest ze sprzedawcy wyznaja z tego coz auwazylem: nVidia, Samsung(dyski), Seagate, lg (cdrw), ecs

I pozniej przychodzi do mnie jeden z drugim i mowi: Sluchaj, on ma Athlona 1.7 (jeden siedem) i mu skacze GTA a ja mam durona 1000 i nie skacze. A jaka ma karte graficzna ? Dziforsa... Jakiego ? 2MX 200 i rece opadaja....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszcze jedno mi sie przypomnialo... przychodzi do mnie kumpel i mowi:

- Kolega kupil nowego kompa i ma nagrywarke 48x a nagrywa mu cos 15 min, dlaczego ?

- Ma win 98 ?

- Tak

- Niech sobie DMA wlaczy na dysku i napedach

- A gdzie to sie wlacza

- (Wytlumaczylem....)

- Aha ok powiem mu

pozniejsza rozmowa na gg

- Powiedzialem mu ale on mowi ze mu sie pokazuje komunikat ze sie dysk moze zepsuc...

- Goof** prawda, niech wlaczy

- Ale on sie boi

- To niech nagrywa w 15 min...

Nawet systemu nie skonfiguruja dobrze w sklepie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to moj sasiad kupil kompa a dokladnie to mu kupil " profesor z akademii swietokrzyskiej ktory uczy ifnormatyki" to mu wybral takie badziewie ze szok:

Athlon xp 1.7 ( jedyna rzecz ktora jeszcze dobra )

Plyta beznadziejna najtansza jaka byla i wogole sie do niczego nie nadaje

Gf 2 mx 400 64 mb ( 64 bit ) O jezu

256 sdram

Wd 40gb napewno nie 7200 rpm bo slimoczy sie i glosny

i tam inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>lki

za wszystko 3400zł LOL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buhahaha, ROTFL!!!

powinni robić w sklepach jakąś selekcję na kandydatów.

No to odpadles w przedbiegach :?
Grzesiu czemu jesteś złośliwy, przecież kto jak kto tylko Ty dbałeś o porządek a teraz zaczynasz burzyć :roll: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy zawsze musicie brac sobie wszystko do serca ?

ivan przeciez wypowiedz grzesia moglabyc kurewsko zartobliwa 

ale nie 

odrazu wskazujesz siebie jako zaaferowanego i dotknietego 

looz

Jak miał być zart to by dał [ :wink: ] ale dobra nie chcę zaczynać nowej kłutni.

Grzesiu nie wiem może nie ma niczego się nie doszukuję(a z tamtymi to już Ci tak zostanie dla zasady, rozumiem nie wszyscy muszą się lubieć), ale żeby było jasne nic do nikogo nie mam i niechcę kolejnej "dyskusji" więc koniec, finish, finito, out :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z zapomnieniem to jesczer nic. ... mozna sie posmiac i tyle ... ale ze koles grafe PODMIENIŁ ???? to juz jest s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysynstwo ... o braku dysku sie raczej zorientujesz ... ale jak sie nie znasz, to na gf4 mozesz sobie grac i grac ... a o tym ze MX440 znaczy tyle co znaczy mozesz nie miec pojęcia .... dopisz tą firme to listy na oślej!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi