virtuomaniak Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Witam Piszę tutaj bo w temacie o tej płycie nie wiem nikt nie zagląda bo nie widzę żadnych nowych topiców. Dlatego wybaczcie że tutaj piszę, ale wentyl ciągle chodzi na maxa i chciałbym to zmenić, lecz nie wiem jak. Proszę o pomoc jak ustawić aby płytka automatycznie dobierała oborty wentyla albo żebym mógł ręcznie. Speed fan nie działa a w BIOSie mam "Chassis Fan Speed" mam [N/A]" Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Nikt na prawdę nie wie jak to ustawić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Nikt na prawdę nie wie jak to ustawić :(twoja płyta nie daje takiej możliwości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Kup FanMate albo sam zrob jakis panelik sterujacy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Musisz sobie zrobić regulator obrotów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...