wilczek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Temat troche mylny al jakos nie wiem jak to opisac ;) na stronce tweak.pl jest dzial pliki i chcialbym zrobic cos podobnego na swojej stronce. nie chce mi sie za kazdym razem zmieniac stroniki jak wrzucam jakis pliczek i dodawac linka. chodzi mi o jakis skrypt ktory dzialal by jak ten z dzialu pliki. Wrzucam plik do katalogu a uzytkownik moze se je przegladac jak na ftp i normalnie sciagac. Nie chce zadnych bajerow jak komentarze liczba sciagniec itp. ma byc tak jak tam Czy znacie jakies takie skrypty, i skad je sciagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Spytaj sie moderów ale watpie zeby ci cos powiedzieli zdradzili cos. Po prostu szukaj po necie jest wiele stron z php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 szukalem dzisiaj ale zarwyczaj maja pelno niepotrzebnych mi funkcji i nie wygladaja tak jak bym chcial a napisac samemu narazie nie potrafie ;( wiec bylbym bardzo wdzieczny za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 http://scrypty.com/skrypty_php.php?op=view&kat=4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...