Gość Uszatek Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Dostałem od kolegi interesujący test osobowości. http://www.republika.pl/dzaba/Test%20osobowosci.htm W moim przypadku się wszystko zgadza! To jest na prawdę ciekawe!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Ale durna strona. Ale są dzieci które w to wierzą.. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 OMG co za kretynstwo, właśnie straciłem 5 minut życia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Uszatek Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 :lol2: Ale te testy też są ciekawe: http://www.testy.jeja.pl/test5.php Jest ich tam całe 8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) nie czytac spoilerow przed rozwiazywaniem testow jakas kupa [; » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « napisalem ze kawa jest niedobra, a w odpowiezdiach jest ze kawa symbolizuje seks [; ja tam lubie seks wprzeciwienstwie do kawy [; ten drugi test to tez jakas lipa [; » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « pomyslalem o zoltej wiertarce [; Edytowane 16 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 a ja o czerowno-czarnych szczypcach do scigania izolacji z przewodów kupionych w GEANTci za 2 pln :lol:.. robiłem te testy już pare lat temu. Ze swinką jest fajny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) A to duuuurne jest :D Właśnie pomyslałe(a)ś o czerwonym młotku, prawda? Jeśli było inaczej, to należysz do tych 2% ludzi, którzy "myślą inaczej", albo nawet nienormalnie. 98% ludzi podczas tego ćwiczenia przychodzi na myśl czerwony młotek. No to fajno bo pomyślałem o czarnym kluczu francuskim ;] Właśnie się dowiedziałem że jestem odmieńcem bo ciągle miałem te 2% :D Edytowane 16 Marca 2006 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 OMG co za kretynstwo, właśnie straciłem 5 minut życia. Ja straciłem więcej jak 5 minut bo jeszcze kartki szukałem.. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 trzeba bylo w notepadzie pisac [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Gdzieś kiedyś robiłem podobny tes ;) było to chyba na religii ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Bzdury, jeszcze raz bzdury... dziwie sie ludziom ze chce sie komus to ukladac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 dlaczego miałbym z liczb niby o czerwonym młotku pomyśleć ?????????? masakra, autor chyba nalezy do tych 2% .................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 W tym pierwszym troche sie sprawdziło, ale i tak nie wierze w takie shity Czerwony młotek?!? WTF? Rotfl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Pierwszy test to kompletne bzdura - zależy od tego kto co lubi - strata czasu, ale mi się nudzi więc przeżyję... Reszta, taa krowa pije mleko - przyznaje się, drugi znałem wcześniej więc wynik jest mało wiarygodny, trzeci to oczywiste a że Dania - a co innego na szybko wymyślić, czwarty wyszło mi dobrze - nie wiem co za trudność, piąty - a jakże czerwony młotek - ale to wszystko przez was - więc wynik nie wiarygodny, szósty - co innego, siódmy - hmm dopiero co to jadłem - więc chyba wiadomo, ósmy - ja wiem, jak się robi bezmyślnie, to się złapie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 nie jestescie el0 i nie potraficie sie w to bawic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 niexłe jaja wychodzą ;) Opis kota to OSOBOWOŚĆ TWOJEGO PARTNERA,, moje skojarzenie - kot - śmierdzi :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 forest to wspolczuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 ja nie wierze w takie bzdury ... ale z przyporzadkowaniem kolorow do osob wyszlo prawie idealnie , az jestem zdziwiony , przypadek ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 czerowny młotek to jest faktycznie najcześciej wypowiadane narzędzie... Psychologiem może i nie jestem ale ja to widzę tak... kiedy każa Ci szybko powiedzieć kolor to otwierając buzię wszystkie struny etc są w najlepszej pozycji aby wymówić.. (cz)e..... wiec kontynuujesz mówiąc czerwony... następnie narzędzie.... jako że użyłeś już literki R w słowie czeRwony więc aby upłynnić całą frazę mówisz coś co nie ma w nazwie R.. napewno nikt nie bęzdie kombinował ze słowem szczypce(za dużo szeleszczenia) czy wieRtaRka.. poza tym większość ludzi nei interesuje się narzędziami.. i dla nich narzędzie najczęściej widziane to młotek :).. Ci którzy używają nieraz narzędzi raczej wymyślą coś innego - i to jest te 2% ludzi.... a nie żaden geniusz :). Te testy są dosyć łątwe do wytłumaczenia, jakieś kolory do ludzi etc... po prostu psychika u ludzi działa na podobnych zasadach... jakiś spec od psychologii zebrał dane statystyczne i ustalił że jest tak i tak.. i większość ludzi się temu poddaje... bo mówią to nieświadomie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 z ta krowa co mleko pije to wpadłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 momentami sie zgadza, ale nie zawsze. nie jest to dla mnie zadna nowosc, bo juz kiedys cos podobnego widzialem. Nie wyrzucaj tego do kosza, prześlij adres testu w przeciągu kilku dni. Spotka Cię miła niespodzianka.jasne juz rozsylsam... Przekaż adres tego testu przynajmniej do tylu osób ile wynosi Twoja ulubiona liczba, a Twoje życzenie spełni się w tym dniu tygodnia, który jest Twoim ulubionym....do 45 osob ;* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość graham_wladca_tweaka.pl Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 z ta krowa co mleko pije to wpadłem :Duuuu to wspolczuje, co na to rodzina :P sory za ot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) :D :D :D ale to wyszło nie tak, źle sięnapisało i odrazu...ech... :P :P żeby niebyło :D : Pierwsza zagadka dotycząca krowy, odpowiedziałem mleko zamiast woda :] Edytowane 18 Marca 2006 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Pierwszy test nawet mi wyszedł, fakt jestem koszmarnym egoistą (czerwony - ja), co niejednokrotnie mi wypominano, ale nie sądzę, że moje życie jest zimne i zasyfione, co potwierdza mój dermatolog (widocznie za dużo razy bywałem nad bałtykiem ;) Co do drugiego testu przyszła mi na myśl czerwona ale siekiera wynika chyba z tego, że bardziej nieznoszę matmy niż przeciętny człowiek :lol: Fajne te testy, macie więcej :> Edytowane 18 Marca 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychul Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Co do czerwonego młotka jestem INNY bo pomyślałem o zielonej siekierze :D mleko - znałem to wcześniej. Co do niebieskich irysów. Chyba każdy kto kiedyś rozwiązywał taki test, wybierze 1, bo najłatwiej się potem liczy, a na D i I to Dania i Irys to chyba pierwsze skojażenia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Co do niebieskich irysów. Chyba każdy kto kiedyś rozwiązywał taki test, wybierze 1, bo najłatwiej się potem liczy, a na D i I to Dania i Irys to chyba pierwsze skojażenia :wink:Ten test nie może inaczej wyjść :) 1*9=1 1-5= -4 2*9=18 1+8=9 9-5=4 3*9=27 2+7=9 9-5=4 4*9=36 3+6=9 9-5=4 5...4 6...4 7...4 8...4 9...4 4=d d=Dania bo blisko i często o niej słyszymy, napewno częściej niż np. o Dominice n-wymień inne podstawowe kolory na n niż niebieski i=wymień inne pospolite kwiaty na i niż irys Edytowane 18 Marca 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurel Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 pierwszy test nader uroczy... to to mi mówi, ze ja smierdze, dziewczynka ktorej szczerze niecierpie jest moim najwierniejszym przyjacielem (ma pomarańczowe włosy, no skojarzyła mi sie...) a moje życie seksualne jest 'mrożone' oO suuuper. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ale lipa... kto takie coś wymyśla... szkoda czasu na to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) a po co wymyśla się sztuczki magiczne? skoro każdy kto słuchał na lekcjach fizyki wie że to bzdury i żadnej magii w tym nie ma :) A przynajmniej nie w tym zakresie co koperfildy pokazują :twisted: Edytowane 19 Marca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...