Skocz do zawartości
BeRNaL

problem z wyjsciem TV

Rekomendowane odpowiedzi

moze mi pomozecie w kwestii wyjscia TV

na GF 2MX wyjscie tv dzialalo bez zarzutów, wszystko bylo OK, a po zmianie na GF 2 Ti 64mb DDR TV, niestety wyjscie jest nieaktywne. w poprzedniej grafie wystarczylo podpiac kabelek i juz bylo aktywne, teraz mam 3 rozne kabelki podlaczone do TV i dalej jest nieaktywne. Czy jest taka mozliwosc ze MSI K7T turbo 2 nie obluguje tej karty prawidlowo? Dodam ze probowalem juz prawie wszystkich sterow od 23.11 w gore i pod win 98 i pod win xp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:idea: W GF2 Ti , musisz uzyc TVTool-a zeby TV-out byl aktywny.

W MX inaczej to dziala, mam Titanium Ultra i to normalne w tych kartach ze bez TVTool (moze sa inne progsy?) TV nie "ruszy"

Mailnij do mnie to Ci podesle TVToola

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:idea:  W GF2 Ti , musisz uzyc TVTool-a zeby TV-out byl aktywny.

W MX inaczej to dziala, mam Titanium Ultra i to normalne w tych kartach ze bez TVTool (moze sa inne progsy?) TV nie "ruszy"

Mailnij do mnie to Ci podesle TVToola

u mnie TVout dziala bez TVtoola! Z telewizorem SONY a karta to Leadtek Winfast TH.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za pomoc z tv toolem jest ok :lol:

ja nie mam winfasta tylko pixelview GF 2 Ti Ultra 64MB DDR TV, ale przesiasc sie z gf 2 mx 32 sdr tv, to jest roznica zwlaszcza ze wymiana pociagnela za soba niesamowite koszty aż 2x duża pepsi :D :D :D :!: [/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za pomoc z tv toolem jest ok :lol: 

ja nie mam winfasta tylko pixelview GF 2 Ti Ultra 64MB DDR TV, ale przesiasc sie z gf 2 mx 32 sdr tv, to jest roznica zwlaszcza ze wymiana pociagnela za soba niesamowite koszty aż 2x duża pepsi  :D  :D  :D  :!: [/b]

hehe

to za "frajer" przesiadles sie z roweru na autko ? :mrgreen: :mrgreen:

tylko jak to jest ze Tristanowi dziala bez dodatkowego softu ? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...