BeRNaL Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 moze mi pomozecie w kwestii wyjscia TV na GF 2MX wyjscie tv dzialalo bez zarzutów, wszystko bylo OK, a po zmianie na GF 2 Ti 64mb DDR TV, niestety wyjscie jest nieaktywne. w poprzedniej grafie wystarczylo podpiac kabelek i juz bylo aktywne, teraz mam 3 rozne kabelki podlaczone do TV i dalej jest nieaktywne. Czy jest taka mozliwosc ze MSI K7T turbo 2 nie obluguje tej karty prawidlowo? Dodam ze probowalem juz prawie wszystkich sterow od 23.11 w gore i pod win 98 i pod win xp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 u mnie jest to samo i niedoszedlem do tego od czego to zalezy, tez probowalem roznych kabelkow, nawet w bios editoze zmianialem parametry tv-outa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 U mnie driverach tez jest nieaktywne, co jednak nie przeszkadza w tym zeby je wlaczyc przy pomocy TVTool'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 :idea: W GF2 Ti , musisz uzyc TVTool-a zeby TV-out byl aktywny. W MX inaczej to dziala, mam Titanium Ultra i to normalne w tych kartach ze bez TVTool (moze sa inne progsy?) TV nie "ruszy" Mailnij do mnie to Ci podesle TVToola Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Hmmm.... U mnie jeżeli dobrze pamiętam działało bez problemów pod WinMe na GF2Ti (Leadtek 64DDR + TVOUT). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 :idea: W GF2 Ti , musisz uzyc TVTool-a zeby TV-out byl aktywny. W MX inaczej to dziala, mam Titanium Ultra i to normalne w tych kartach ze bez TVTool (moze sa inne progsy?) TV nie "ruszy" Mailnij do mnie to Ci podesle TVToola u mnie TVout dziala bez TVtoola! Z telewizorem SONY a karta to Leadtek Winfast TH. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 dzieki za pomoc z tv toolem jest ok :lol: ja nie mam winfasta tylko pixelview GF 2 Ti Ultra 64MB DDR TV, ale przesiasc sie z gf 2 mx 32 sdr tv, to jest roznica zwlaszcza ze wymiana pociagnela za soba niesamowite koszty aż 2x duża pepsi :D :D :D :!: [/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 dzieki za pomoc z tv toolem jest ok :lol: ja nie mam winfasta tylko pixelview GF 2 Ti Ultra 64MB DDR TV, ale przesiasc sie z gf 2 mx 32 sdr tv, to jest roznica zwlaszcza ze wymiana pociagnela za soba niesamowite koszty aż 2x duża pepsi :D :D :D :!: [/b] hehe to za "frajer" przesiadles sie z roweru na autko ? :mrgreen: :mrgreen: tylko jak to jest ze Tristanowi dziala bez dodatkowego softu ? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...